Sygeplejerske faldt i søvn i frisørstol - så tog de ansatte et hemmeligt billede af hende

Emil Ryttergaard

384 uger siden

|

28/02/2017
Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Et billede af en helt udmattet sygeplejerske har taget de sociale medier med storm, efter frisøren valgte at hylde den sovende sygeplejerske for sit arbejde.

Dagens topnyheder

Det er ikke altid lige nemt, at sætte ord på andre menneskers gode gerninger. 

Når man ved at nogen arbejder som ambulanceredder eller sygeplejerske og gør alt hvad de kan for at hjælpe syge og folk i nød som en naturlig del af deres job. 

En tidlig morgen fik frisøren Ashley Bolling fra Kentucky, USA, besøg af en af hendes veninder, der kom ned i hendes salon med morgenmad og lige skulle have opfrisket frisuren, da veninden faldt i søvn i den behagelige stol. 

Der gjorde Ashley Bolling noget meget modigt og ganske kærligt og tog et billede af venindens sko og lagde billedet på Facebook sammen med en ægte kærlighedserklæring.

I et gribende opslag skriver frisøren, hvordan at hun stoppede midt i klipperiet og spekulerede over hvor mange kilometer, der var gået og løbet i de sko. 

- Hvad har de ikke gået igennem, de sko? Blod? Tårer? Ind og ud af utallige stuer, hvor patienter hun har følt for, har ligget og ventet på hende?, skriver hun i opslaget, der er blevet delt over 6.000 gange og liket og kommenteret over 18.000 gange. 

- Med skoene oppe på stolen og telefonen i skødet fik jeg mulighed for at at pleje hende i få timer, og det en en ekstrem stor ære at hjælpe en så hårdtarbejdende og inspirerende kvinde, som jeg kan kalde min ven,  skriver Ashley Bolling. 

Se selv hele Ashley Bolling gribende opslag herunder. 

Det er dog ikke alle, der har en ligeså pålidelig frisør som Ashley Bolling. En ung pige mistede nemlig håret i store lokker, efter hun havde fået denne populære behandling hos sin frisør.