Tandlæge forklarer: Sådan kan vi se, om du lige har givet 'bananen' en sutter

Foto: Shutterstock

I en video, der er gået viralt på de sociale medier, bekræfter en tandlæge, at han rent faktisk ér i stand til at se, om hans patienter har udført oralsex for nyligt.

Sociale medier er et sted for rygter og myter, men det ér ofte også her, at selvsamme rygter og myter bliver enten be- eller afkræftet. 

Netop én af disse myter lyder på, at tandlæger er i stand til at se, om deres patienter har givet et blowjob for nyligt, og nu har en tandlæge i en video afsløret, om det er sandt. 

Læs også

Tesla tilbagekalder 80.000 biler

Se videoen ved at trykke her

I videoen kan man høre en kvindelig patient spørge: "Jeg så på TikTok, at en tandlæge kan se, om man netop har suttet på nogens... pølse. Er det sandt?" hvortil tandlægen svarer: "Jep, det er korrekt."

Herefter udbryder patienten overrasket: "Hvordan!?" og tandlægen kommer heldigvis med et svar. 

Ifølge ham kan tandlæger se "ridser i det bløde væv bagerst i munden," når nogen inden for de seneste par dage har haft et lem i munden. 

"[...] der er et særligt mønster af ridser," som afslører det, kan man desuden høre tandlægen afsløre, hvorefter han griner og kommer med et lille 'fun fact', mens den kvindelige patient tager sig til hovedet. 

"Så efter Valentinsdag kunne vi se de skader i det bløde væv meget mere, end vi plejer," forklarer han således med et glimt i øjet, hvilket fører til stor latter hos både ham selv og den kvindelige patient.

Læs også

Kendt firma: Derfor bør du ikke lave mad med olivenolie

 

 

 

 

Dagens Gossip