Tatovør har udsmykket pony med opsigtsvækkende dødningehoved for at give den 'selvtillid'

Foto: Facebook/Benjamin Lloyd

En tatovør ved navn Benjamin Lloyd har skabt debat på de sociale medier med billeder af en udsmykket hest.

Tatovøren Benjamin Lloyd, som kommer fra New Zealand, har skabt stor debat med nogle billeder af en pony, som i øjeblikket florerer på de sociale medier.

Billederne viser Benjamin Lloyd, der sidder overskrævs på den hvide pony, som han er ved at udsmykke med en stor ‘tatovering’ af et dødningehoved.

Det skriver Daily Mail.

Foto: Facebook/Benjamin Lloyd

- Jeg elsker at øge hestens selvtillid med en speciallavet tatovering. 50 likes og jeg tatoverer en løve (airbrushet på - ikke permanent), skriver Benjamin Lloyd til billederne af hesten, som han har delt på sin Facebookside.

De kontroversielle billeder er gået viralt på det populære medie med mere end 38.000 delinger, 32.000 reaktioner og 3.000 kommentarer, siden de blev delt i november 2016.

Flere af brugerne beundrer Benjamin Lloyds arbejde:

Foto: Facebook/Benjamin Lloyd

- Oh, jeg vil også have min hest ordnet. Helt fantastisk, lyder det fra en imponeret bruger.

Andre er dog mindre begejstrede over den alternative udsmykning:

- Jeg kan ikke tro, at nogen ville gøre dette mod en hest. Laver du sjov med mig? Tror du virkelig, at dette dyr ønsker at blive airbrushed?? Nej, skriver en vred bruger, mens en anden stemmer i: 

Svanefar skudt til døde med luftgevær af unge

- Vær sød at stoppe med at tatovere dyr. Det får idioter i verden til at tatovere deres hunde med en rigtig nål. Jeg ved, du bruger airbrush, men idioterne uden hjerneceller gør ikke, og de mishandler dyr. Dyr beder ikke om at blive tatoveret.

Benjamin Lloyd har ‘tatoveret’ mange børn med airbrush i et forsøg på at give dem mere selvtillid. Han skulle bruge en speciallavet blæk uden giftstoffer, som kan vaskes af i badet. Tatovøren blev selv mobbet som barn på grund af en forbrænding, som han havde på sin ene hånd. Til sidst tegnede han på hånden, hvilket fik situationen til at vende:

- Jeg blev bare bedre og bedre. Til sidst havde jeg en kø af mennesker, der ville have mig til at tegne på dem. Jeg lavede byttehandler med andre børn for kort og marmorkugler, siger Benjamin Lloyd til Stuff NZ, som har delt flere billeder af børn med airbrush-tatoveringer på Facebook:

Foto: Facebook/Benjamin Lloyd

Foto: Facebook/Benjamin Lloyd

Foto: Facebook/Benjamin Lloyd

 

 

Dagens Gossip