Teenagepiger manglede fem kroner til taxaturen - chauffør låste dem inde og kørte til politiet

Nils Würtzenfeld

356 uger siden

|

18/09/2017
Viralt
Foto: Sophie Heath
Foto: Sophie Heath
For to unge kvinder endte weekendens taxatur på politistationen, da de to teenagere manglede fem kroner.

Dagens topnyheder

Hvad der skulle have været en hurtig taxatur hjem fra byen udviklede sig i weekenden til noget af et cirkus for de to britiske teenagere Sophie Heath og Yeva Wilcox.

De to 18-årige kvinder havde været i byen i Newcastle-under-Lyme, og da natten gik på hæld, besluttede de at tage en hyrevogn hjem. Det skriver Daily Mail.

Men da taxaturen nåede sin afslutning ved Sophie Heaths forældres hus, manglede de to kvinder 60 pence – svarende til omkring fem kroner – for at kunne betale de i alt 6,80 pund (57,5 kroner), som turen kostede.

De to kvinder forsøgte straks at overtale chaufføren til at lade dem slippe for de sidste 60 pence, men taxamanden viste sig at være en principfast herre, der nægtede at lade dem betalte mindre end det fulde beløb.

Den absurte situation, kombineret med den alkohol, som man må formode, at de to kvinder havde i blodet, fik de to til at grine af hele optrinnet, som de begyndte at filme, mens de fandt det hele dybt underholdende.

En video er efterfølgende havnet på Yeva Wilcoxs Twitter-profil, og heri kan man blandt andet høre pigerne spørge grinende:

- Skal vi virkelig betale 60 pence?

- Hvorfor er han så seriøs omrkring 60 pence?

Dette gjorde dog taxachaufføren godt gal, hvorefter han spurgte dem, hvorfor de gjorde grin med ham.

Herefter forlangte chaufføren, at pigerne gik ind og vække Sophie Heaths forældre, så de kunne betale de sidste 60 pence, men det nægtede pigerne og forklarede, at forældrene skulle op på arbejde dagen efter, og at de derfor ikke ville vække dem.

Herefter ringede chaufføren til sin overordnede, der spurgte kvinderne, om de havde noget af værdi, der var 60 pence værd.

Det fik de to 18-årige til at flække af grin, hvorefter chaufføren truede med at kører dem til den nærmeste politistation, hvis de ikke tog ham seriøst.

Pigerne tog dog ikke chaufførens trussel alvorligt, da de grinende fortsatte med at sende videoer af epsioden.

Blandt andet tilføjede de grine-grædende emojis til en video, hvori de skrev teksten:

- Det er 60 pence, du dør ikke af 60 pence.

Det fik chaufføren til at låse dørene, starte taxaen og køre af sted med ordene:

- For mig er det ikke bare 60 skide pence.

Først her indså de to fulde kvinder, at deres chauffør ikke bluffede, da han truede med politiet. 

Derfor blev de to grinende kvinder kørt på politistationen, mens de fortsatte med at lægge videoer op på sociale medier - blandt andet ét fra politistationen, hvor Yeva Wilcox filmer en politibil sammen med teksten:

- Vores lift hjem, fordi vi ikke har 60 pence.

Politiet valgte dog, at de ikke ville tage affære i sagen, hvorefter den fortørnede chauffør kørte igen, og de to teenagere måtte gå omkring 20 minutters gang hjem til Sophie Heaths forældres hus.