Teenager advarer neglebidere: Var tæt på at få amputeret sin finger

Foto: Privat

En ung teenager har valgt at dele sit budskab på det sociale medie TikTok, da hun var tæt på at få amputeret dele af sin finger. Det skyldes, at hun bed negle.

Der findes rigtig mange mennesker på hele kloden, der bider deres negle. Det er selvom de godt ved, at det ikke er særlig hygiejnisk, og selvom det ikke er særlig sundt for fingrene.

Det er dog de færreste der ved, hvor galt det rent faktisk kan gå, hvis man bider sine negle.

Læs også

Chefen opdagede hendes hemmelighed: Kort efter fik kvindelig politibetjent fyreseddel og 195.000 kroner

En teenager ved navn Lauren Nichols har valgt at dele sin advarsel på det sociale medie, TikTok, da hun var tæt på at skulle have amputeret noget af sin finger, efter at hun bed negle.

“Til andre neglebidere. Stop med at gør det. Jeg var meget tæt på at skulle have min fingerspids amputeret, fordi jeg bider negle,”  fortæller hun indledningsvist i sin video.

Hun fortsætter sin fortælling med, at hun pludselig begyndte at opdage en ‘grøn plet’ på hendes neglebånd den 8. januar.

Den efterfølgende dag tog hun til lægen, hvor hun fik udskrevet antibiotika mod paronychia, der er en betændelseslignende tilstand i fingeren, som kan forekomme i forbindelse med neglebidning.

Skulle opereres

Det grønne område blev dog større, og hendes finger begyndte at gøre mere og mere ondt.

Hun valgte den 13. januar at ‘poppe’ den grønne boble med væske.

Det hjalp desværre heller ikke, og hun endte i stedet på operationsbordet.

Heldigvis for den unge teenager formåede hun at beholde hele sin finger, men kirurgen fortalte, at det ikke skulle være gået meget mere galt, før de havde været nødsaget til at amputere spidsen af hendes finger.

“Siden dette skete, er jeg stoppet med at bide negle. Jeg ønsker aldrig nogensinde, at skulle gennemgå det igen,” lyder det fra den unge teenager i TikTok-videoen. Videoen har hun lagt på de sociale medier for at advare andre mod at bide negle.

Det er ikke første gang, at en person har været tæt på at miste sin finger på grund af neglebidning. Herunder kan du læse en historie fra starten af året, hvor en anden kvinde advarede mod at bide negle.

Læs også

Leveringsbud fik stjålet sin ordre: Da han ser hvem tyven er, begynder han at grine

 

 

Dagens Gossip