Teenager forsvinder efter at have reddet lille pige - 65 år senere banker det pludselig på døren

Ane Sørensen

388 uger siden

|

02/02/2017
Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Ed Malone fra Canada reddede to små piger, dengang han selv var en ung mand. Flere årtier senere mødte de tre endelig hinanden igen.

Dagens topnyheder

Ed ‘Kip’ Malone var bare 12 år gammel, da han pludselig kom forbi et brændende hus, på vejen hen for at købe noget smør i byen Skt. Johns i Canada i 1951.

Ed Malone hørte råben fra husets øverste etage. Han løb straks ind i den brændende bygning, hvor han fandt to unge piger, som han hjalp med at komme ud i sikkerhed. 

Det skriver CBC News.

Lige siden havde Ed Malone spekuleret over, hvordan det mon var gået søstrene. Men i sidste uge fandt han endelig ud af det. I november flyttede Ed Malone nemlig ind i et hus, der ved et tilfælde lå lige ved siden af den ene søsters.

Dermed blev Ed Malone, Margaret Fowler og Barbara Earle endelig genforenet mere end seks årtier efter deres første møde. Ved første øjekast, var der ingen af dem, der kunne genkende hinanden. Det var derfor først, da de begyndte at fortælle om deres liv, at de opdagede sammenhængen.

Ed Malone, Margaret Fowler og Barbara Earle var alle glade for at møde hinanden igen og taknemmelige for, at de havde fået muligheden for at få svar på deres ubesvarede spørgsmål.

- Det er et mirakel, hvis du spørger mig. Jeg tror, det var meningen, at det skulle ske, siger Margaret Fowler til CBC News.

Mød dem alle tre i videoen lige herunder.