Teenager vælger at tisse i elevator for sjov - det kommer han bittert til at fortryde

Skrevet af Nils Würtzenfeld

328 uger siden

|

26/02/2018
Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En ung ballademager valgte at tisse på knapperne i en elevator. Det skulle vise sig at være en rigtig dårlig idé.

Dagens topnyheder

Der findes nok ikke mange drenge, der ikke har prøvet at lave drengestreger. Nogen gange går den uskyldige ballade dog over stregen, og man ender med at må stå til ansvar for sine handlinger.

Det måtte en ung kinesisk dreng sande, da han fredag i sidste uge valgt at lade sit vand i en offentlig elevator i byen Chongqing City i det sydvestlige Kina.

På en overvågningsvideo fra elevatoren ses den unge lømmel stige ind, inden dørene lukker sig bag ham. Hurtigt ser han sig om og får så travlt med at finde ‘vandslangen’ frem.

Så tager han sigte og sender en præcis stråle op mod elevatorens knapper, som han når at væde godt til, inden ballade-blæren er tømt. Herefter gør den lille bølle sig klar til at forlade det overpissede transportmiddel, men noget viser sig at være galt.

Hvad drengen ikke havde taget højde for var, at den varme stråle med det samme var kommet i karambolage med elektronikken bag knapperne, der pludselig kortsluttede. Og med ét var den tissetrængende rod pludselig fanget i det ildelugtende fængsel, han selv havde skabt.

På videoen kan man se, hvordan den unge dreng hurtigt går i panik, og da først lyset i elevatoren også går ud, er gode råd dyre.

Hvor længe den unge ballademager sad fanget i elevatoren, melder historien ikke nogen om, men omsider ankom redningsfolk, der fik den flove dreng reddet ud.

Det må vist siges at være karma.

Herunder kan du se den omtalte video: