Tidligere indsat afslører: Disse fire vaner fra fængslet har jeg holdt fast i

Foto: Shutterstock

Fængslet er uden tvivl et sted, hvor mange mennesker ændrer sig til det bedre.

Fængsler er først og fremmest til for at holde farlige kriminelle adskildt fra almindelige mennesker, for at straffe folk, som har overtrådt loven, og for at styrke retfærdighedsfølelsen hos ofre og deres pårørende. 

Mange steder - særligt i Danmark - har fængsler dog også én ekstra og meget vigtig opgave; nemlig at rehabilitere kriminelle, så de kan komme ud på den anden side til en normal hverdag og bidrage til samfundet.

Læs også

Hun efterlader børsten under toiletbrættet i 10 minutter – årsagen er genial

Derfor lærer rigtig mange mennesker heldigvis en lektier eller to, mens de sidder inde, og en gut, som går under navnet @trellthetrainer på TikTok, er ingen undtagelse. 

Han er tidligere indsat og deler ofte ud af sine historier om livet som indsat i et fængsel, ligesom han også fortæller om, hvad han har lært af sin tid i fængslet. 

Senest har han delt en video, hvor han afslører, hvilke fire vaner, han opbyggede i fængslet, som han fortsat holder fast i. 

Se dem i videoen herunder (artiklen fortsætter under videoen):

Just Launched An Entire YouTube Video On How And Why I Still Use This Habits! You Guys Should Check It Out ASAP! #howto #prisontiktok #prisontiktok #reform #clean #hygieneroutine #cleantok

Siden sit liv i fængslet har han holdt fast i at redde sin seng hver morgen, gå en tur i starten af dagen, tage sine sko af, inden han går indenfor, og udføre alt rengøring på alle fire. 

Læs også

Helt vanvittigt smør-tilbud: Her får du ‘det hvide guld’ til 9.95 kroner

 

 

Dagens Gossip