Tigeren begynder pludselig at bevæge sig efter safaribilen - men se så hvad der sker

Skrevet af Emil Martesen

17/01/2024
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tigeren begynder pludselig at løbe efter safaribilen, men ...

Mest læste i dag

En gruppe turister på safari i Ranthambore National Park i Indien oplevede en nervepirrende og uforglemmelig nærkontakt med en tiger.

Episoden blevet fanget på video og har skabt stor debat på sociale medier.

Videoen, som er blevet delt på parkens Instagram-side, viser, hvordan den majestætiske tiger langsomt nærmer sig turisternes køretøj, hvilket får gruppen til at reagere med skrig og råb.

"Det at se det majestætiske dyr så tæt på var en oplevelse for livet for os. Vi blev bange, men T121 er et legesygt dyr. Han kom tæt på os to gange, viste sin pragt og trak sig tilbage. Vi vil bevare dette minde resten af vores liv", lyder billedteksten på Instagram-opslaget.

I videoen, der er optaget inde fra safari-køretøjet, ser man tydeligt, hvordan tigeren nærmer sig bilen, indtil den står lige ved siden af. En mand i bilen råber til en person ved navn Mukesh og beder ham om at køre væk, mens han siger "Peeche aa gaya yaar [Han er lige bag os]." Andre i bilen beder også chaufføren om at køre væk fra tigeren.

Siden videoen blev delt for nogle måneder siden, har den fået næsten 2,2 millioner visninger og har fået et hav af brugere til tasterne.

Flere har kritiseret turisternes opførsel:

"Disse mennesker, der skriger og råber, burde få en bøde! Når penge går ud af tegnebogen, forbliver munden lukket. Før man tager på safari, bør der gives ordentlige retningslinjer til besøgende".

En anden bruger tilføjede:

"Hvis du ikke kan håndtere at se en tiger, så tag ikke på safari! Det er så dårlig opførsel".

Du kan se videoen herunder: