Toyota ejer skrev vanvittig salgsannonce til gammel bil: Nu griner alle af ham

Foto: Twitter

En bilejer har fået spredt sin bilannonce overalt på nettet, efter at han i skarpe vendninger tager bilen under kærlig behandling.

- Vil du have en bil uden problemer? Vil du samtidig eje en bil, som absolut ingen komplimenter får? Så har du nu fundet den.

Sådan starter en ukendt amerikanske sin hylende morsomme salgsannonce af sin pålidelige, men også meget usexede Toyota Corolla, der er blevet et sandt hit på det sociale medie Twitter.

Bilen stod i den amerikanske stat Texas i storbyen Houston, hvor den ukendte sælger forlangte 2500 dollars for det firhjulede dollargrin, hvor selve annoncen var blevet delt på Craigslist, der er USAs svar på Den Blå Avis.

Og den ukendte sælger lægger slet ikke fingre imellem, når det kommer til den meget ærlige annonce af bilen.

Læs også

Amalie afslører: Har snavet med kæmpe Hollywood-stjerne

- Lad os tale om ekstraudstyr: Bluetooth: Niks. Soltag: Niks. Bakkamera: Nej, men det har et gennemsigtigt vindue bagtil, og du har en forpulet nakke, der kan drejes, lyder det fra den bundærlige sælger.

Og service har bilejeren bestemt heller ikke brugt mange penge på gennem tiden:

Det er denne Toyota Corolla fra 1999, der har fået folk til tasterne på nettet. Foto: Twitter

- Lad mig fortælle dig en historie: En dag begyndte motoren i min Corolla at sige en mærkelig lyd. Det ville jeg skide på, så jeg ignorerede det. En dag forsvandt lyden igen. Slut prut, lyder det fra bilsælgeren, der faktisk er overbevist om, at bilen vil køre fra nu af og til evigheden:

- Du kunne tage motoren ud af bilen, kaste den ud fra Golden Gate broen, fiske den op tusind år senere og lægge den om i bagagerummet, fylde tanken med Nutella, dreje nøglen og den her satan vil stadigvæk starte, lyder det fra den ihærdige sælger. Men den ukendte bilsælger er slet ikke færdig.

Bilen har aldrig været på værksted, for det ville den tidligere ejere skide højt og flot på. Foto: Twitter

Bilens interiør er ligeså røvkedeligt som resten af bilen, lover sælgeren. Foto: Twitter

Han mener, at bilen er så kedelig, at da den blev vist frem under et bilshow, så gabte publikum så voldsomt, at ilten forsvandt i lokalet og fire mennesker døde - hvilket tydeligvis er en noget morbid spøg.

Men ikke nok med at bilen er kedelig, så får en eventuel køber af den røvsyge bil også lige en sviner med på vejen.

Læs også

Hundelufter lod hund tage gammel kartoffel med hjem fra gåtur: Så opdagede kæresten den farlige sandhed

- Lad os se sandheden i øjnene: Den her bil vinder ingen skønhedskonkurrencer, men det gør du sgu heller ikke. Lad vær med at lyve for dig selv og lad vær med at lyve for din kone. Det her er ikke bilen, som du vil have, det er bilen, som du har fortjent: En fucking Toyota Corolla fra 1999.

Bilen er siden blevet slettet fra Craigslist, hvilket kunne tyde på, at bilen har skiftet ejer. Men annoncen har stadigvæk blevet delt af flere hundrede tusind brugere, og liket af mere end 350.000 på Twitter.

LÆS OGSÅ: Direktør for Hjem-Is er forundret: Vi er IKKE plaget af chikane, vold og røverier

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip