Turist skal til at skubbe abe i sø: Men det fortryder han lynhurtigt

Foto: Youtube

En turist fik i den grad ørerne i maskinen, da han vil forsøge at drille en intetanende abe.

Der er en grund til at man skal være varsom, når man færdes blandt vilde dyr.

Uanset hvor stor eller lidt en dyreelsker man selv er, så er det ikke til at sige, hvilke tanker, der går gennem hovedet på et vildt dyrene.

Vil man være sikker, skal man blot lader dyrene være i fred, og det råd skulle en kinesisk turist have taget imod, da han besøgte Xitian templet, der befinder sig i den østlige del af Kina i Fujian provisen, skriver Metro. 

I en video på Youtube kan man spotte, hvordan den frække turist vil ‘drille’ den intetanende abe, hvor manden med listige og lydløse skridt sniger sig om bag dyret. Med et kraftigt puf, skubber han aben udover kanten i håbet om at skubbe dyret i søen.

Læs også

Hundeejer fik et chok, da dyrlæge fandt farlig knude i maven på hund: Sandheden var langt mere overraskende

Men der tog han grueligt fejl.

For selvom aben ikke havde spottet det lurvede bagholdsangreb, så kunne aben holde godt fast i gelænderet, og undgik dermed en tur i baljen.

Manden drister sig til at give aben et stort skub, da dyret sidder på rækværket. Foto: Youtube

Men aben dukker lynhurtigt frem igen og jager den dumdristige mand.  Foto: Youtube

Men et enkelt sekund efter turistens modbydelige stunt, kom aben til syne igen, og denne gang er aben klar til at tage hævn. Med de skarpe tænder og kløerne fremme, hvæser og sprutter aben af manden, der bliver forskrækket og søger tilflugt inde i templet.

Samtidig kan man høre en gruppe unge piger grine voldsomt af manden, da aben for serveret sin hævn direkte. Da aben står og skriger af manden, kan man i baggrunden spotte hvordan, at en anden abe løber direkte ind i templet og angriber manden.

Læs også

Glem tissemanden: 7 steder du skal røre din mand, så han kommer for vildt

- Aberne rev turisten. Der var andre mennesker inde i templet, der i fælleskab måtte jage aberne væk, lyder det fra personalet i templet.

Senere kunne den dumdristige mand og så dele en selfie af sine skader i ansigtet, men det er der nok ikke mange, der begræder.

Linse raser efter gårsdagens afsnit af Familien fra Bryggen: Totalt til grin!

 

Dagens Gossip