Turist skulle posere med frække aber: Det kom hun hurtigt til at fortryde

En kvindelig turist kom lidt for tæt på et par aber, da hun besøgte en abe-park på Bali.

Det er muligt, at aber er nært beslægtede med os mennesker, men udover hale og pels har vi altså også gode manerer til forskel.

Der er nemlig en grund til, at det kaldes ‘abekattestreger’, da de pelsede primater er i tydeligt underskud af hæmninger og derfor kan finde på lidt af hvert.

Det erfarede en kvindelig turist, der for nylig besøgte abe-parken Sangeh Monkey Forest på Bali, der er hjemsted for 700 javaabe. Det skriver Metro.

Her skulle den kvindelige turist have taget et billede, hvor hun poserer samme med to er parkens beboere, og hurtigt kom de fotogene aber meget tæt på kvinden.

Læs også

Smart trick går viralt - sådan undgår du at blive fanget af de nye fotovogne

Mens hun lettere ængsteligt gjorde klar til at smile til ære for fotografen, valgte den ene abe at sætte sig på hendes skød, mens den anden sad ved siden af.

Pludselig kom den ene af de to aber dog i det lumre hjørne, da den muligvis ikke kunne modstå dens artsfældes bagparti. Derfor hoppede den lystigt op på den kvindelige turists knæ, hvor den uden tøven begyndte at parre sig med den anden abe.

Det fik de omkringværende til at bryde ud i latter, men for den chokerede kvinde, var der knap så meget at grine af. I stedet kunne hun blot se forfærdet til, mens de to aber havde sex på hendes skød.

Læs også

Mor poserer med sine to børn – så kigger hun nærmere på billedet og indser det utrolige

Heldigvis var en af parkens ansatte hurtig til at få viftet de to aber væk, mens kvinden måtte gemme ansigtet i sine hænder ovenpå den ufrivillig trekant, hun netop havde været en del af.

Foruden den uventede oplevelsen har hun nu en god historie at fortælle derhjemme.

Se den sjove episode herunder:

Monkeys Choose The Wrong Place and Time! || ViralHog

 

 

Dagens Gossip