Ung kvinde bor i ombygget varevogn: Vent til du ser den indvendigt

Skrevet af Nicolai Busekist

17/02/2024
Foto: Instagram/TikTok
Foto: Instagram/TikTok
Den unge kvinde har selv ombygget sin varevogn, så den er beboelig - og at hun sparer rigtig mange penge ved at bo i den.

Mest læste i dag

En ung kvinde ved navn Abbe har afsløret, at hun købte en brugt Mercedes Sprinter for blot 47.600 kr., som hun i dag bor i, hvilket sparer hende rigtig mange penge, da hun ikke skal betale husleje.

I en video, hun har delt på det sociale medie TikTok, har hun afsløret, at hun formåede at ombygge sin varevogn, uden at udgifterne løb løbsk. Mange af tingene, der blev brugt hertil, fandt hun til lave priser på Facebook Marketplace.

På TikTok, hvor hun har delt sin video, går hun under brugernavnet @abbeminor. Her har hun også åbnet op om, hvordan det er at bo i en varevogn, og hvorfor hun elsker sin livsstil.

I en video, hvor hun ikke blot viser rundt i sin varevogn, men også fortæller, hvad det har kostet, får man et godt indblik i, hvordan den er at bo i. Det skriver The Sun.

"Dette er præcis, hvor mange penge jeg har brugt på at bygge min varevogn, som jeg bor i," siger hun.

"Varevognen i sig selv var en utrolig handel. Den kom endda isoleret, så jeg ikke skulle bruge penge på det."

"Jeg holdt udgifterne på elektricitet i bund, ved at bruge Facebook Marketplace til at gøre gode handler. Tre års brug og ingen problemer."

"Det lykkedes mig at finde en del gratis VVS-artikler, og jeg fandt også en masse isenkram og træ fra gamle trailere."

I videoen afslører hun, at det særligt er det træ, der er blevet brugt til ombygningen, der har kostet hende penge.

"Træ var dog stadig det dyreste, og jeg inkluderer gulvene her. Alle disse skabe blev bygget fra bunden med fyrretræ og det samme med loftet," fortæller hun.

"Inventar løb hurtigt op i mange penge, Facebook Marketplace er et fantastisk sted at gøre gode handler."

"Jeg formåede også at holde VVS-omkostninger i bund, fordi jeg er en sparsommelig dame. Denne varevogn er så hjemlig for mig, og det er ret fantastisk, at jeg var i stand til at gøre det for kun 14.000 dollar (95.000 kroner)."

Derefter viser hun alle sine udgifter: Hun brugte 47.600 kr. på varevognen, 13.600 kr. på træ, 4.000 kr. på apparater, 8.100 kr. på elektricitet, 5.400 kr. på VVS-artikler og 5.400 kr. på andet inventar.

Derudover brugte hun også 1.400 kr. på tekstiler. 8.100 kr. på det udvendige udseende samt yderligere 1.400 kr. på diverse andre småindkøb.

I en anden video fortæller hun om, hvorfor hun elsker at bo, som hun gør, i stedet for blot at leje en lejlighed.

"Her er tre grunde til, at det giver mening at bo i en varevogn. For det første bor jeg gratis ved siden af havet i en af de dyreste amerikanske byer," siger hun.

"Se på priserne for 1-værelses lejligheder i mit område - jeg springer over."

Hun viser herefter huslejepriserne i det område, hun bor, hvor flere lejeboliger koster mere end 4.000 dollar om måneden, hvilket svarer til lidt over 27.000 kr.

"Årsag nr. 2 er, du kan flytte, hvorhen du vil, når du vil. Ørkenen, skoven, stranden eller bare til parken," siger hun.

"Det bringer mig til min sidste årsag - denne livsstil åbner døren til fuldstændig kontrol over din egen tid."

"Uden det økonomiske pres fra et hus, kan du stort set gøre, hvad du vil, og al alenetiden er også dejlig."

Den sidste video blev hurtigt populær, og har fået mere end 1,3 millioner visninger. Hertil er der mange, der har skrevet i kommentarsporet, at de er misundelige over hendes livsstil.

"Jeg er solgt," lød det fra en bruger, mens en anden skrev: "Jeg elsker det."

"Jeg ønsker mig bogstaveligt talt dette liv så meget," skrev en tredje i kommentarsporet under videoen.