Ung kvinde får stor tatovering i ansigtet - nettet er i chok over motivet

Foto: Kate Alice

En ung kvinde fra England har i den grad fået twitterbrugerne til tasterne på det seneste, efter hun har fået tatoveret et bestemt ord i sit ansigt.

En kvinde fra den engelske by Preston har fået stor opmærksomhed rundt omkring på internettet i løbet af de seneste dage. 

Dette skyldes ét enkelt ord, som den unge kvinde Kate Alice har fået foreviget med en tatovering i ansigtet.

Det skriver britiske Independent.

Læs også

32-årig mand har fået forstørret sine læber over 20 gange - nu kan ikke lukke munden

I højre side af Kate Alices ansigt står der ‘Vegan’ (veganer red.) med svungne bogstaver. Et ord, som har stor betydning for den unge kvinde, der beskriver sig selv som passioneret veganer.

Kate Alice fortæller til Independent, at hendes store passion og det, at hun ved, hun altid vil være veganer betød, at hun gerne ville have tatoveringen et synligt sted.

Torsdag viste Kate Alice sin nye kropsudsmykning frem på det sociale medie Twitter med ordene: 

- Fik en ‘opmærksomhed omkring selvmord-tatovering og en veganer-tatovering i dag. Elsker dem.

Foto: Kate Alice

En anden bruger af det populære medie har delt et par billeder af Kate Alice før og efter, den unge kvinde havde fået ansigtstatoveringen.

- Nu behøver jeg ikke fortælle alle, at jeg er veganer, hvert femte minut, står der på billedet, som er taget, efter Kate Alice blev tatoveret.

Tatoveringen har vakt blandede følelser hos de andre twitterbrugere. Men selvom nogle af dem er kritiske, fortryder Kate Alice på ingen måde sin beslutning:

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

- Tatoveringen i mit ansigt fik selvfølgelig en masse negative reaktioner generelt. Ikke på grund af placeringen, men fordi folk tilsyneladende bliver oprørte, når de ser ordet ‘veganer’, hvilket er noget, som jeg har vænnet mig til på daglig basis, siger Kate Alice til Independent. 

Kate Alice forklarer Independent, at hun blev veganer for et par år siden på grund af sin store empati for dyr, men at hun stadig bliver klogere på de negative effekter:

- Sommetider ser jeg Neflix og YouTube-dokumentarer, og der er mange på disse platforme nu, som har hjulpet med at gøre mig klogere på sammenhængen mellem animalske produkter and emner som klimaforandringer, hungersnød, vandmangel og menneskets mange sygdomme, siger Kate Alice til Independent.

Hvis din mand har disse 8 kvaliteter, må du aldrig slippe ham

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip