Ung kvinde skynder sig på skadestuen med en voldsom mavepine: Seks timer senere sker det uventede

Ane Sørensen

403 uger siden

|

28/10/2016
Viralt
Modelfoto: Shutterstock
Modelfoto: Shutterstock
Ingen kan forberede sig på sådan en besked.

Dagens topnyheder

Kvalme, oppustethed og andre kropslige gener. De fleste gravide kvinder oplever en række forskellige fysiske symptomer, når de venter sig et barn.

Men der er også nogle, som slet ikke lægger mærke til de mange forandringer, der sker i deres krop i den langvarige proces.

Én af dem er amerikanske Iliana Martinez. Den 23-årige kvinde havde en voldsom mavepine i forrige weekend. Da den ikke forsvandt af sig selv, besluttede hun sig søndag eftermiddag for at tage på skadestuen og blive undersøgt.

Det skriver CBS Boston. 

Lægernes besked rystede den unge kvinde. De mente nemlig, at hun uden at vide det var gravid i 15. uge. Men det skulle vise sig, at de tog fejl.

Iliana Martinez var gravid i 38. uge og pludselig gik hendes vand. Hun blev i alt hast bragt på hospitalet, hvor hun seks timer senere fødte en lille rask dreng.

- Det var overvældende, der var så mange følelser, siger Iliana Martinez.

Den nybagte mor forstår stadig ikke, hvordan den lille fyr kunne have skjult sig for sin mor igennem så lang tid, som det var tilfældet:

- Jeg levede det normalt liv. Jeg arbejdede fuldtid. Der var ingen symptomer. Ingen cravings. Jeg fik min mestruation. Der var ingen tegn på, at jeg måske var gravid, siger Iliana Martinez, som heller ikke tog særlig meget på under sin graviditet.