Ung kvinde tager selfie i spejlet: Nu griner nettet af den opsigtsvækkende detalje i baggrunden

Foto: Paula Sophia Garcia Espino/Twitter

​Et billede af en ung kvindes selfie går i øjeblikket nettet rundt, men af de helt forkerte årsager.

Hvad der skulle have været en fræk og pirrende badeværelses-selfie, er i stedet endt med at blive lidt af en joke på bekostning af en ung kvinde.

Det står klart, efter amerikanske Paula Sophia Garcia Espino for nylig valgte at dele et billede af sig selv på Twitter. Det skriver Mirror.

På billedet ses den unge kvinde tage en selfie i et badeværelsesspejl, mens hun poserer udfordrende med numsen på vasken, hoften skudt frem og tungen ud af munden.

 

Det er dog ikke kvindens forsøg på at fremstå sexet, som efterfølgende har gjort, at billedet har fået masser opmærksomhed på nettet samt over 14.000 likes.

Det er derimod badeværelsets indretning.

For det er ikke alt, der befinder sig, hvor det burde befinde sig, fremhæver adskillige Twitter-brugere og peger først og fremmest på toiletpapirholderens placering.

Læs også

Bruden tabte væddemål før brylluppet: Pludselig begynder gommen at smide tøjet

Modsat de fleste andre toiletpapirholdere, der befinder sig i praktisk afstand til toilettet, har man i stedet valgt at placere denne på den modsatte væg, hvilket gør det ualmindelig vanskeligt at nå papiret efter et toiletbesøg.

Og der lader til at være fuldstændig byttet rundt på prioriteringer, for under toilettet kan man ane noget, der minder umiskendeligt meget om en håndklædestang - som altså burde befinde sig, hvor toiletpapirholderen burde hænge.

Den mærkelige indretning har hurtigt kastet hundredevis af underholdene kommentarer af sig - alle sammen på bekostning af den unge kvinde, der blot ville tage en sexet selfie.

Læs også

Dette billede har fået folk verden over til at rase: Kan du se hvorfor?

- Okay så du har en mobiloplader ved siden af toilettet, en håndklædestang under kummen og toiletpapiret er i den anden ende af rummet.

- Det er som om Picasso har designet dit badeværelse.

- Hvis du ikke kan nå toiletpapiret, kan du bare bruge håndklædet under toilettet.

- Måske er det derfor, hendes tunge er så lang?

 

Dagens Gossip