Ung mand får overraskende besked på Facebook fra politiet: Nu griner hele nettet

Nils Würtzenfeld

373 uger siden

|

25/05/2017
Viralt
Foto: Twitter/Shutterstock
Foto: Twitter/Shutterstock
En ung universitetsstuderende fik et chok, da politiet pludselig skrev til ham over Facebook fra hans kammerats telefon.

Dagens topnyheder

En nat i marts modtog den engelske universitetsstuderende Lawrence Court pludselig en Messenger-besked på sin mobiltelefon fra det lokale politi.

Den 20-årige brite fra Cardiff blev forståeligt nok meget overrasket over henvendelsen, men endnu mere mærkeligt var det, at politiet skrev fra hans kammerat, Camerons, Facebook-profil i en gruppechat, der inkluderede en håndfuld venner.

Da Lawrence Court læste beskeden forstod han dog kort efter sagens sammenhæng og flækkede af grin. Det skriver britiske Walesonline.co.uk.

Forinden havde Cameron nemlig været i byen, hvor den havde fået, så hatten passede.

Cameron var nemlig blevet så fuld, at to betjente i en patruljevogn havde lagt mærke til ham og vurderet, at den sagesløst berusede unge mand sikkert kunne trænge til en hjælpende hånd.

Derfor stoppede politiet den stive studerende, der dog var så bedugget, at han ikke engang kunne huske, hvor han boede.

Derfor så politiet sig nødsaget til at låne hans mobiltelefon, hvor de i vennernes gruppechat skrev følgende:

Foto: Twitter

- Hej. Dette er politiet på Camerons telefon. Han er meget fuld, så vi vil køre ham hjem. Han kender dog ikke sin adresse.

Da Lawrence Court læste beskeden troede han dog i første omgang, at vennen lavede sjov med ham.

Foto: Twitter

- Til at starte med troede jeg, at det bare var for sjov, da det jo ikke er noget, du forventer, at politiet vil gøre, forklarer den unge geografistuderende.

Men da vennerne i chatten gav udtryk for deres skepsis, valgte en af betjentene af sende en selfie af sig selv fra Camerons telefon.

Foto: Twitter

Det overbeviste vennerne, der gav betjentene deres kammerats adresse.

Desværre for den stakkels Cameron stoppede den sjove historie dog ikke her, for efter den bemærkelsesværdige besked, følte hans kammerater, at hele episoden var for genial til at være sand.

Derfor gik der heller ikke længe, før historien om den uheldige Cameron og hans vilde druktur blev lagt på Twitter, hvor den siden har kastet masser begejstring af grin af sig blandt tusindvis af brugere.

I skivende stund har hele 77.000 liket opslaget, mens det er blevet gen-tweetet 26.000 gange.

- Det fik os alle til at skrige af grin, og alene det faktum at historien nu er gået viralt er utroligt, forklarer Lawrence Court, der samtidig understreger, at Cameron (Ron, red.) nok skal blive drillet med historien.

- Ron kommer til at høre meget for dette - ingen tvivl. Det bliver noget, han kan fortælle sine børnebørn, griner vennen.