Ung mand ville have sine forældre til at købe plakater til hans værelse: Det kom han hurtigt til at fortryde

11/09/2023 09:33

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Det kommer han nok ikke til at bede sine forældre om igen.

Mest læste i dag

Efter at Jill Wagner og hendes mand for nylig blev spurgt af deres søn Hakin, om de kunne skaffe ham nogle plakater til hans kollegieværelse, tøvede de ikke længe.

Men i stedet for at få billeder af deres yndlingssportshold eller deres yndlingsfilm, fandt forældrene på noget ekstremt mærkeligt - og delte et kort klip af det på TikTok.

"Min søn ville have plakater til sit kollegieværelse, så jeg fik lavet nogle af mig og hans far," forklarede hun og efterlod sine mere end 1,8 millioner følgere målløse.

Faktisk er der nu et kæmpe billede af hans far på den unge mands væg, smilende og peger ind i en tom vasketøjskurv under ham.

Der er også en papudskæring i naturlig størrelse af Jill på hendes søns værelse. "Han har ikke set det endnu," sagde amerikaneren glad.

"Jeg vil vædde på, at han vil være mere specifik næste gang!"

Inden for en kort periode blev videoen set mere end 870.000 gange, og seerne ønskede helhjertet en opdatering med den nye elevs reaktion.

Jill udgav hurtigt et opfølgende klip. I den kan Hakin ses foran sit værelse, der desperat ønsker, at plakaterne "ikke ser dumme ud."

"Dumt? Jeg synes, hun er fantastisk," lo Jill. "Jeg kan ikke vente på, at du ser hende!"

Hun åbnede derefter døren - og efterlod sin søn forfærdet.

"Min skat, jeg ved bare, at du vil savne mig så meget," sagde Hakins mor med et grin, mens hendes dreng ville synke i jorden.

"Det her er så pinligt," begyndte han også at grine, da han forsøgte at skjule sin mors papudskæring. Selv da han så sin fars billede, rystede han bare på hovedet – men med et stort grin på læben.

Herunder kan du se hans reaktion.