Ung mor får gåsehud, da hun spotter mørk skikkelse: Gloede ned i datterens barnevogn

Det er virkelig uhyggeligt det Francesca Riley har oplevet.

Heldigvis fangede den unge mor den uhyggelige skikkelse på sit kamera.

Spøgelser og genfærd er overnaturlige væsener, der kun findes på film og i fantasien. Det er vi i hvert fald mange, der vælger at tro.

Det overnaturlige er altid let at bortforklare, da det jo slet ikke kan lade sig gøre, for spøgelser at eksisterer i vores verden - eller kan det?

Måske er der noget om snakken. En ny opdagelse tyder nemlig på, at pigen fra gyserfilmen The Ring faktisk eksisterer i virkeligheden.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

24-årige Francesca Riley har gjort en uhyggelig opdagelse i sin venindes hjem i West Yorkshire i England.

Da Francesca Riley ville sende en besked på Snapchat, opfangede kameraet på hendes mobiltelefon en mærkelig skikkelse i baggrunden:

- Først troede jeg bare, at det var en skygge, men da jeg kiggede nærmere efter, kunne jeg tydeligt se spøgelset af en lille pige, fortæller Francesca Riley til The Sun.

Pigen står foroverbøjet med blikket rettet mod en barnevogn hvori Francesca Rileys 18 måneder lille datter, Pheobe, ligger i:

Foto: Mercury Press and Media Ltd.

Skikkelsen er iført en hvid kjole og har langt mørkt hår - præcis som pigen fra The Ring filmene. Francesca Riley mener da også selv, at pigen meget vel kunne være den samme som fra The Ring:

- Nogle mener, at det er min skytsengel, fordi jeg aborterede mine tvillinger sidste mandag, men jeg tror stadig, at det er pigen fra The Ring. Hun var alt for uhyggelig til at være en skytsengel, fortæller Francesca Riley.

The Ring udkom tilbage i år 2002. I filmen dør alle, der ser et djævelsk videobånd. I videoen optræder en uhyggelig pige med langt sort hår iført en hvid kjole.

Spøgelsesjægere mener i stedet, at den lille pige er en tidligere beboer fra området ved navn Lily, som levede for flere århundreder siden.

Læs også

Se det søde billede: Anne Linnet viser sin 26-årige kæreste frem

Lily skal eftersigende hjemsøge boligblokken, da hun fortsat leder efter sine afdøde forældre.

Hvorvidt det er Lily eller pigen fra The Ring, så er det fortsat en temmelig uhyggelig opdagelse, som den unge mor har gjort sig. Meget tyder i hvert fald på, at der er mere mellem himmel og jord i boligblokken i West Yorkshire.

Læs også: Nyt studie bekræfter: Derfor et det en god idé at pynte tidligt op til jul

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip