Ung mor sugardater for at forsørge tre børn: 'Jeg er ikke en luder'

Foto: Youtube/SeekingArrangement

24-årige amerikanske Samantha kalder sugardating for en gave. Hun flygtede fra et voldeligt ægteskab for nylig og har siden kæmpet for at forsørge sine tre små børn som enlig mor.

Samantha fra Tucson i Arizona er populær på internettet. Særligt på datingsiden Seeking Arrangement, som sætter rige mænd i forbindelse med unge kvinder, der ønsker at blive forsørget af en 'sugardaddy' mod at tilbyde forskellige ydelser som dates og sex.

Samantha er ifølge Mirror rengøringsassistent på deltid og drømmer om at uddanne sig til psykolog. Men indtil videre består hendes arbejde af at gøre rent og sugardate. Det er den eneste måde, hun kan forsørge sine tre børn på, forklarer hun - hvis hun samtidig skal have tid til at være sammen med dem. 

Den unge mor er angiveligt sluppet ud af et voldeligt forhold for nylig, og kalder sit nye 'job' som sugarbaby for en gave. Hun bruger halvdelen af pengene, hun tjener på sex og dates, på en opsparing til sine børn, og det gør hende lykkelig, at hun ikke er afhængig af sin voldelige eksmand.

- Min største frygt var, at jeg var nødt til at vende tilbage til den voldelige situation af økonomiske årsager, fortæller hun til Daily Mail.

 

Læs også

Sugardating griber om sig: Simone tjener over 30.000 om måneden

Men selvom hun tjener gode penge på at gøre ældre mænd glade, så mener hun ikke selv, at hun er prostitueret:

- Jeg er ikke sammen med nogen fysisk, medmindre vi har datet i et stykke tid og har udviklet tillid og ægte følelser for hinanden, siger hun og tilføjer, at hun vil støtte sine børn, hvis de ønsker at følge i hendes fodspor og prøve sugardating

Samantha mener ikke, at sugardating er prostitution.

Samantha drømmer - ud over at læse til psykolog - om at kunne hjælpe andre kvinder, som har været ofre for voldelige ægtemand.

Læs også

Lars er sugardaddy og har det fint med at betale for sex: 'Forventningerne er afstemt på forhånd'

Er sugardating prostitution? Deltag i debatten på Facebook.

 

 

 

Dagens Gossip