Ursula gik i Spar efter særlig frysepizza: Åbnede æsken og blev slemt skuffet

Foto: Ursula Jordan

En lækkersulten kvinde fik langt fra, hvad hun havde håbet på, da hun gik i supermarkedet efter en frysepizza.

Du kender det alt for godt. Du sidder derhjemme, og pludselig melder trangen sig til en helt konkret spise.

Det kan være noget sødt, noget salt eller noget fedtet fra din lokale grillbars-pusher.

Netop dette skete for nylig for britiske Ursula Jordan fra Sleaford i England, der pludselig fik en umådelig trang til en stærk pizza. Det skriver The Mirror.

Læs også

Ung kvinde købte dynejakke på nettet - men det kom hun hurtigt til at fortryde

Derfor styrtede Ursula Jordan i sin lokale Spar, hvor hun fandt en frysepizza, der ifølge æsken var ‘spicy’ - noget der også fremgik af de mange jalapeno-skiver, der prydede pizzaens æske.

Den chili-hungrende kvinde skyndte sig derfor at købe den stærke Spar-pizza, men da hun kom hjem og fik pizzaen ud af æsken, blev hun slemt skuffet.

Midt på den kønsløse og kedelige pizza lå nemlig en sølle jalapeno, der næppe havde styrke nok til at give Ursula Jordan den stærke smag, hun havde sukket efter.

Foto: Ursula Jordan

Den store skuffelse fik kvinden til at tage et billede af den triste frysepizza, hvorefter hun aflagde Spars Facebook-side et besøg. Her delte hun billedet og skrev følgende.

- Er det her en syg spøg, Spar? Jeg var i humør til noget krydret og fik dette. Man skulle tro, at jeg havde købt den som en aprilsnar, lød det fra den skuffede kvinde.

Heldigvis skulle historien vise sig at få en lykkelig slutning, for udover at brokke sig på Spars Facebook-side, så valgte Ursula Jordan også at dele historien og billledet af den sørgelige pizza på en lokal Facebook-side for beboere i Sleaford.

Læs også

Blachman fortsætter som X Factor-dommer på TV 2: 'Intet program uden mig'

Her nåede opslaget hurtigt frem til James Broderick, en medarbejder på det lokale pizzarier Little Italy, som straks tog affære. Han tilbød nemlig Ursula Jordan en rigtig pizza kvit og frit - og selvfølgelig en stærk én af slagsen.

- Ursula, ring til Little Italy på 01529 300009. Fortæl dem at James har sendt dig og at du skal have en gratis nummer 12-pizza med fyld efter dit eget valg, som bliver leveret til din dør uden omkostning, lød det i et svar til Ursula Jordan kommentar på det sociale medie.

Efterfølgende har Ursula Jordan forklarer, at det generøse tilbud kom fuldstændig bag på hende, men at hun satte meget stor pris på omtanken og at hun nu har fået opfyldt sit behov for noget stærkt.

 

Dagens Gossip