Utrolig video: Hund maler smukt billede af solsikke

Hvad synes du om Secrets evner som maler? Foto: Instagram

Vi ved godt, at mange hunde kan lære utrolige tricks. Men denne australske hyrdehunds evner med en pensel er helt uovertrufne. Se selv den helt vanvittige video.

De fleste forældre er stolte, når deres poder maler billeder. Men hvor mange hundeejere kan sige det samme om deres hunde?

En australsk hyrdehund er blevet noget af en Internetsensation efter dens ejer har postet flere videoer med den på Instagram, hvor den mange talenter afsløres. Udover at spille musik og dyrke yoga, så kan hunden, der hedder 'Secret', også male billeder.

Se selv med på nedenstående video. Artiklen fortsætter efter videoen.

Hundens ejer, Mary, har i alt 1,1 millioner følgere på Facebook, og hendes mange opslag om Secrets talenter får mange kommentarer og reaktioner med på vejen.

Flere følgere taler om, at Marys profil på Instagram er en af de profiler med det bedste indhold, fordi Secrets evner ikke findes lige.

Videoen med Secrets maleri har 1,1 millioner likes og næsten 15.000 kommentarer. De fleste hylder Secret for de malerevner, den besidder. Der er dog også en del kommentarer, der påstår, at Secret får lidt hjælp til at male, men det kan man ikke med sikkerhed se i videoen.

Ifølge ejeren er maleriet af solsikken Secrets første forsøg på at male noget.

Se for dig selv og vurdér om Secret vare er et naturtalent med penslen eller om hunden får lidt hjælp af sin ejer. Hvad tror du?

Læs også

Sønnen kom hjem med disse mærker på kinden: Hun havde svært ved at tro på dagplejens forklaring

 

 

Dagens Gossip