Utrolig video: Mand griber telefon i luften i rutschebane

Livet går op og ned som i en rutschebane. Det er totalt nedtur, hvis man taber noget i en forlystelse, men endnu mere optur, når det man taber på mirakuløs vis gribes af en med-passager.

I PortAventure i Spanien skete det næsten umulige. En telefon ryger ud af lommen på en af gæsterne, den svæver næsten vægtløst rundt et kort sekund inden den gribes af en anden gæst. 

Samuel Kempf var i gang med en af PortAventuras rutschebaner, da det hele fandt sted. Han havde repræsenteret New Zealand i verdensmesterskabet i fistball (en slags volleyball) og brugte nu sin fritid på at have det sjovt. Han bemærkede at en mand to rækker foran ham havde tabt sin telefon i vognen og han kunne ikke nå den, fordi han var låst fast. 

"Han forsøgte at nå den, men fordi han var låst fast, kunne han ikke nå det," fortalte han til en lokal avis, "Og jeg sagde bare for sjov til min bror og de mennesker, vi var sammen med at vi skulle 'gøre os klar til at gribe den.'"

"Så startede turen, og jeg glemte det helt, for det var en sjov tur. Det var efter det første dyk, og vi var på vej til at stige op at jeg så telefonen svæve lige ud foran mig, så jeg rakte ud og formåede at gribe den."

Læs også

Sikkerhedsbøjlen virkede ikke: 12-årig dreng faldt ud af forlystelse

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip