Vanvittigt: Så hurtigt fortærer hun fire enorme KFC-menuer

Foto: Instagram / YouTube / Sportbible

Selvom hun ikke ser ud af meget, er Leah Shutkever ualmindelig god til at spise.

Leah Shutkever ligner mest en model med sin slanke talje, men den unge kvinde er faktisk Europas suverænt bedste kvindelige konkurrencespiser.

Foto: Instagram

Udover at have deltaget i - og vundet - adskillige spisekonkurrencer er hun også indehaver af intet mindre end 27 forskellige verdensrekorder, som alle involverer mad på den ene eller anden måde.

Læs også

Vildt: Mand har verdens største "kødtunnel"

Det gælder blandt andet rekorden i at spise flest nuggets på ét minut (19), drikke én liter sovs hurtigst (1 minut og 4,9 sekunder) og spise flest fyldte donuts på tre minutter (10). 

Den unge konkurrencespiser har desuden tusindvis af følgere på de sociale medier og YouTube, hvor hun deler videoer og billeder af sine imponerende bedrifter. 

Senest har hun delt en video af, at hun har prøvet kræfter med en udfordring, som hun faktisk har gennemført før.

Det skriver Sportbible

Udfordringen kaldes 'KFC box meal challenge' og går ud på at indtage fire såkaldte 'box meals' fra fastfoodkæden KFC. 

Foto: YouTube

Den unge brite gennemførte udfordringen i 2017, hvor hun indtog de cirka 4.000 kalorier på 23 minutter, og denne gang var hun klar til at slå sin egen rekord - og det lykkedes uden problemer. 

Fire enorme menuer bestående af blandt andet burgere, dip og pommes frites, som de fleste almindelige mennesker ville have svært ved at tygge sig igennem på flere timer, blev indtaget på sølle 11 minutter og 58 sekunder, og Shutkever halverede dermed næsten sin egen rekord. 

Hele udfordringen kan ses herunder:

"12 minutter, fire 'box meals', et gennemsnit på tre minutter pr 'box meal' [...]. Jeg synes, det er rimelig godt gået," slutter Shutkever af med at sige i videoen, som i skrivende stund er blevet set næsten 80.000 gange. 

Den sultne brite har da også 322.000 abonnenter på YouTube og 185.000 følgere på Instagram (@shutkeverofficial).

Udover allerede nævnte verdensrekorder har Shutkever også rekorden i at spiste flest tomater på ét minut (otte), spise mest lasagne på 30 sekunder (380 gram) og være hurtigst til at spise én hel agurk (27,16 sekunder). Hun har desuden et hav af andre rekorder.

Læs også

Fans går amok: Ikonisk 'Scooby-Doo'-karakter skifter etnicitet

 

 

 

 

Dagens Gossip