Var i tvivl om han var far til hendes tvillinger: Da DNA-testen kom tilbage gik hun i chok

Tvillingerne på billedet er ikke dem fra historien. Foto: Shutterstock.com

Ingen af dem kunne forstå resultatet af den DNA-test der kom tilbage. Resultatet var nemlig højst uventet, da manden var far, men kun til den ene tvilling.

Det er kun 20. gang, at et tilfælde af tvillinger med to forskellige fædre er blevet registreret. Det fortæller kvindens fødselslæge, Túlio Jorge Franco ifølge mediet Opera.news.

Den 19-årig pige fra Brasilien kom under lykkelige omstændigheder, og opdagede så, at hun ventede tvillinger.

Læs også

Mor tror, at far og søn sover, men dette syn møder hende på badeværelset

Da de to babyer kom til verden, lignede de hinanden meget. Men da tvillingerne var otte måneder gammel, opstod der pludselig tvivl om faderskabet.

Manden, der var opfattet som tvillingerne far, fik foretaget en DNA-test, og resultatet var overraskende. Det ene barn var nemlig hans, men det var det andet ikke.

Derefter kom historien frem, nemlig at den 19-årige pigen havde sex med to mænd på den samme dag. Selvom det er næsten umuligt, så blev hun altså gravid med dem begge på samme tid. Selv havde hun aldrig troet, at det var muligt at være gravid med to forskellige mænd på en gang.

Fødselslægen forklarede: "Det er muligt, det kan ske, når to æg fra den samme mor bliver befrugtet af forskellige mænd. Babyerne deler moderens genetiske materiale, men vokser i forskellige moderkager."

Tvillingerne er i dag et år og fire måneder gamle, de blev begge født raske og har aldrig haft helbredsproblemer.

Læs også

DR løfter sløret for ny krimiserie

 

 

Dagens Gossip