Venner serverede kylling for fuld veganer: Så foretog hun et opkald, de kom til at fortryde

14/04/2023 09:10

Henrik R

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Overreagerede en 24-årig vegansk kvinde, da hun blev pranket af sine venner? Det forsøger hun at finde ud af, da flere af hendes venner mener, at hun gjorde.

Mest læste i dag

I løbet af de seneste år, er der flere mennesker der tænker over velfærd og miljøet, og derfor er der flere og flere, der vælger at skære delvist eller helt ned på deres indtag af kød.

En af de personer er en 24-årig kvinde, der i et opslag på det store internetforum Reddit, har valgt at være anonym, mens hun spørger de mange brugere om hvorvidt, at hun er et såkaldt røvhul eller ej.

Det spørger hun om fordi, at hun ringede efter politiet og anmeldte sine egne venner efter en fest, og nu har hun brug for at høre, om hun overreagerede på deres prank eller om det var fuldt ud acceptabelt.

Hun fortæller:

“Jeg er en 24-årig kvinde, der er veganer. Jeg har ikke spist kød siden jeg var 3-4 år gammel, hvor jeg fandt ud af, hvor kødet kommer fra. Det er ikke nogen hemmelighed, og alle i mit liv ved det og respekterer det - eller det troede jeg hvert fald,” sådan lyder indledningen fra den 24-årige pige, der forleden skulle til fest.

“For fire dage siden var jeg til fest, og jeg indrømmer gerne, at jeg blev virkelig fuld. Mine venner synes, at det ville være sjovt at give mig kyllingenuggets som en prank,” fortæller hun.

Selv i hendes meget berusede tilstand, havde hun ingen interesse i at spise kød, så hun spurgte om det var vegansk, hvilket de forsikrede hende om. Hun spiste dem så, og bemærkede, at de smagte lidt anderledes, men hun tilskrev årsagen, at hun var fuld.

Fik beviserne på snapchat

Da den 24-årige kvinde vågnede op med tømmermænd dagen efter, sendte hendes søster hende en besked, hvor hun bad hende tjekke sin vens Snapchat-historie.

På videoen kunne hun se, at de først viste en æske med rigtige kyllingenuggets, og bagefter viste de, hvordan den 24-årige veganer sad og spiste dem. Videoen viste også samtalen, hvor den unge kvinde spurgte om det var veganske kyllingenuggets og efterfølgende de såkaldte ‘venner’ der grinede helt vildt.

Den unge kvinde blev rasende over, at de havde løjet for hende, og hun valgte derfor at kopiere filmen. Derefter kontaktede hun politiet og indgav en anmeldelse mod hendes nu tre eks-venner for mad-manipulation, og de blev sigtet.

Flere af den unge kvindes venner mener dog, at hun overreagerede ved at inddrage politiet over en ‘prank’, og derfor havde hun brug for afklaring hos Reddit-brugerne, og den fik hun.

De mener nemlig ikke, at hun overreagerede, og langt de fleste bakke hende op. Den mest populære kommentar har i skrivende stund fået 26.500 likes, og den lyder således.

“Du er ikke et røvhul. Jeg er imponeret, og synes endda, at det er fedt. Jeg synes det er fedt, at du gik til politiet, og at de tager det seriøst,” skriver vedkommende.

Hvad mener du? Er det okay, at kvinden gik til politiet på baggrund af en ‘prank’ eller overreagerede hun?