"Verdens lækreste bedstemor" afslører hendes trick til at holde sig ung og trimmet

Foto: Instagram

En model, som bærer titlen "verdens lækreste bedstemor," har delt sit bedste trick til at holde sig ung og trimmet.

Når man ser et billede af Gina Stewart, er det nok de færreste, der kan gætte, at hun er 51 år, mor til fire og bedstemor.

På Instagram (@ginastewartofficial) har Stewart, som arbejder som model og influencer, 323.000 følgere, som hun ofte forkæler med billeder af sin ualmindeligt velholdte krop i meget lidt tøj.

Foto: Instagram

Den australske bedstemor har været kåret som én af Australiens 10 lækreste kvinder, ligesom hun har været på den internationale 'Maxim top 100'-liste.

Læs også

Viser hud: Fans går amok over Lady Gagas bikinibillede

Modellen har også en anden konto på Instagram (@ginastewarthealth), hvor hun deler sundhedstips og -tricks, og det var på denne konto, at hun forleden delte sit bedste trick til at holde sig ung og trimmet, og det er noget, som alle nemt kan gøre. 

Hun afslørede, at hun tager et iskoldt morgenbad hver morgen for at "sætte fart på stofskiftet" og "styrke hud og hår."

"Jeg har været en fast bruger af kryoterapi [...]," har Stewart blandt andet skrevet på Instagram, hvor hun forklarede, at teknikken, hvor kroppen fryses ned til ekstremt kolde temperaturer i kort tid, dog er "ekstremt dyr." 

Hun anbefalede derfor, at et "billigere alternativ er at tage kolde bade hver morgen efter dit sædvanlige morgenbad for at høste de utrolige sundhedsfordele" ved at køle kroppen ned.

Hun forklarede: "Start med et 30 sekunder koldt bag efter dit almindelige bad hver morgen og arbejd dig vej op til to minutter for fuld effekt. Forskere har fundet bevis på, at det øger stofskiftet at blive udsat for kulde."

Foto: Instagram

Modellen fortsatte: "En anden fordel ved at udsætte din krop for kulde er, at det mindsker inflammation, hævelse og ømme muskler. Derfor bruger mange atleter isbade [...] som et værktøj til at sætte fart på restitutionen efter fysisk arbejde."

Stewart har tidligere i et andet opslag forklaret, at hun mener, at kolde bade også styrker immunforsvaret og reducerer ens stressniveau.

Læs også

Viser hud: Fans går amok over Lady Gagas bikinibillede

 

.

Dagens Gossip