Verdens ondeste spøg: Mand tror, han får mobil af sin ven - så begynder han at skrige for sit liv

Foto: Youtube

En skærderi mellem to venner førte til kaos og panik, da en stakkels mand frygtede for sit liv.

En chokerende video er dukket op på nettet og viser, hvordan man tager prisen som verdens værste ven.

Optagelsen stammer fra byen Dnipro i Ukraine, hvor to venner for nylig var havnet i et skænderi, der til sidst fik den ene mand til at reagere med en grusom spøg. Det skriver Metro.

De to venner, der begge er soldater, ragede af uvisse grunde uklar, og skænderiet endte med, at den ene soldat tog den andes hænder og gav ham noget, som den intetanende mand troede, var en mobiltelefon.

Læs også

Kvinde på familieudflugt lagde mærke til mystisk mand med bushammer: Så tog hun sagen i egen hånd

Da han kiggede ned, lå der dog en håndgranat mellem hans hænder, og før han kunne nå at reagere, havde hans ven presset hans hænder sammen om sikringsgrebet og fjernet sikkerhedsstiften. Dermed ville granaten eksplodere, hvis grebet blev sluppet.

Herefter stak vennen af og efterlod den stakkels mand i panik.

Skrækslagen pressede den febrilske soldat sammen om granaten, så den ikke skulle gå af, men da det hurtigt gik op for ham, at han ikke kunne holde den for evigt og heller ikke kunne kaste den tilstrækkeligt langt væk, valgte han at skrige efter hjælp.

Læs også

Far sørgede ved sin datters grav i 30 år: Så gjorde han tragisk opdagelse

Forbipasserende kom hurtigt ilende til stedet, hvor de var hurtige til at kontakte politiet, mens en mand skyndte sig at skaffe noget tape.

Da en flok betjente, bevæbnet med bombeveste, dukkede op, tilbød betjent Alexander Tsukanov at hjæpe med at holde sammen om granaten. Derfor blev hans hånd tapet sammen med hånden på den stakkels soldat, så de begge kunne presse sammen om den livsfarlige granat.

Herefter begyndte politiet forsigtigt at vriste det eksplosive våben ud af hænderne på de to mænd, der til sidst blev befriet.

Læs også

Kvinde modtager uønsket tissemandsbillede: Så sender hun vanvittigt svar retur

Granaten viste sig dog hurtigt at være attrap - altså en kunstig granat, men det har ikke afholdt politiet fra at anholde mandens ven, der på grund af den meget alvorlige spøg risikerer op til syv års fængsel.

Herunder kan du se en optagelse af forbipasserende, der forsøger at tape soldatens og betjentens hænder sammen.

Moment police tape man's hand to grenade safety catch - Daily Mail

Vi Unge - Danmarks største ungdomssite med artikler og guides og alt fra parforhold til snapchat og gossip om de kendte. Vi Unge er altid først med seneste nyt for teenagere.

 

Dagens Gossip