Vibeke så fortvivlet, ung pige i natbus: Da pigen stod af, stoppede chaufføren og gjorde det utænkelige

Foto: Polfoto

Da Vibeke Tofteby skulle med bussen en fredag nat, så hun buschaufføren gøre noget helt ekstraordinært. Nu hyldes chaufføren af tusinder på nettet.

Det er ikke hver dag, at det er lige sjovt at tage bussen. 

Når det er mørkt og sent om aftenen, oplever mange, at det er utrygt og ubehageligt at stå alene og vente ved busstoppestedet. 

Men da Vibeke Tofteby fra den lille by Rønde en fredag nat skulle tage bussen hjem fra Aarhus blev turen i natbussen noget helt særligt på grund af den kvindelige chauffør.

- Lige inden bussen skulle køre, kom en ung, påvirket pige uden sko, taske, mobil eller penge og spurgte hvordan hun kunne komme til Skødstrup uden penge. Straks var der flere passagerer, der tilbød at betale hendes billet. Bussen kørte dog ikke omkring Skødstrup, så hun ville bare med så langt hun kunne komme. Da vi kom til sidste stop inden Skødstrup vaklede hun ud af bussen, skriver Vibeke Tofteby i sit opslag på Facebook

Den unge pige tog sig til takke med, at blive kørt så langt hun nu kunne, og efter en kort køretur, stoppede bussen så tæt på pigens destination, som køreplanen tillod. 

Læs også

Havde sex med fremmed mand på fly til Ibiza - nu kommer det frem, at hun er mor til tre

Men i det sekund, hvor dørene gik op og pigen gik ud i mørket alene, gjorde den kvindelige buschauffør noget helt spetakulært. 

- Da vi kom til sidste stop inden Skødstrup, vaklede hun ud af bussen. Den kvindelige chauffør var synligt bekymret for hende og kaldte hende tilbage og tilbød at køre omkring Skødstrup og sætte hende af dér. Det tog hun imod og chaufføren undskyldte overfor os andre at bussen ville nå Rønde 4 minuttet forsinket, skriver Vibeke Tofteby fortsat. 

Derefter satte bussen afsted og fik den unge pige sikkert hjem igen, og den historie har på blot et lille døgn spredt sig for alle vinde på nettet, hvor 21.000 brugere på Facebook har liket buschaufførens gode og uselviske gerning. 

Læs også

Ingrid besøgte sin ven på hospitalet - hvad hun så, fik benene til at ryste under hende

For Vibeke Tofteby var det skønt at se, at så alle passagerer samt den godhjertede chauffør havde forståelse og tålmodighed for den forkomne unge pige. 

- Dejligt at opleve stor medmenneskelighed en helt almindelig aften på vej hjem i bussen, afslutter hun i sit oplæg på Facebook, som du kan læse lige her: 

Forældre søger barnepige til 425.000 kroner i løn - men der er en uhyggelig hage ved jobbet

 

 

 

 

 

Dagens Gossip