Video møder massiv kritik: Rigmand kører 414 km/t i millionbil

Foto: YouTube

En rigmand møder stor kritik, efter en video er gået viralt, hvor han køre 414 km/t i sin Bugatti Chiron.

Transportministeriet i Tyskland har kritiseret en tjekkisk rigmand, der kørte i sin milliondyre bil på en offentlig motorvej med hastigheder på op til 414 kilometer i timen. Og det har nu ført til kritik, skriver Associated Press.

Læs også

Afslørede 'bjerge af mad' bagerkæde smider ud dagligt: Nu er hun blevet fyret

En video, der første gang blev delt for en måned siden, men på det seneste er gået viralt, viser Radim Passer, der presser sin Bugatti Chiron til ekstremt høje hastigheder på en strækning på den tyske Autobahn mellem Berlin og Hannover.

Under videoen, der er blevet delt af Passer selv, har han skrevet, at den blev filmet sidste på en strækning på 10 kilometer med tre vejbaner og 'overblik langs hele strækningen'.

"Sikkerhed var en prioritet, så omstændighederne skulle være sikre," lød det også fra ham.

Men i videoen ses det tydeligt, at han passerer flere andre køretøjer på motorvejen. Derudover tyder det heller ikke på, at videoen er optaget i fuldt dagslys.

Foto: Shutterstock.com

Mens en stor del af den tyske Autobahn er kendt for ikke at have nogen hastighedsbegrænsning, har det tyske transportministerium meldt ud i en officiel meddelelse, at de 'afviser enhver adfærd i trafikken, der fører til eller kan føre til fare for trafikanter'.

"Alle trafikanter skal overholde reglerne i færdselsreglerne," lød det med henvisning til den første paragraf i den tyske færdselslov, der dikterer, at 'enhver, der tager del i trafikken, skal opføre sig på en sådan måde, at ingen andre kommer til skade, er truet eller hindret eller generet mere, end det er uundgåeligt under omstændighederne'.

Ministeriet tilføjede også, at det fremgår af loven, at alle bilister har pligt til at 'kun køre så hurtigt, at køretøjet konstant er under kontrol'.

Passer, der ifølge Forbes er den 33. rigeste person i Tjekkiet med en formue på over 2 milliarder kroner, skrev under videoen, at han havde tillid til mere end blot sine køreevner, da han kørte ved de enormt høje hastigheder.

Læs også

Kvinde hævder, at hun er 'så lækker', at mænd ikke vil lade hende være: Nu vil hun hyre bodyguard

"Vi takker Gud for sikkerheden og de gode omstændigheder, da vi var i stand til at nå hastigheden på 414 km/t," skrev han.

 

Dagens Gossip