Videoen er gået viralt: Flypersonale fanget i 'ballade' tæt på landingsbanen

09/11/2023 10:04

Emil Martesen

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Videoen florerer i skrivende stund overalt på den populære platform TikTok.

Mest læste i dag

I den australske sommervarme har to medarbejdere fra Rex Airlines fundet en unik måde at nyde deres pause på.

Det løfter en video, der nu er gået viral med over 1,3 millioner visninger på TikTok, sløret for.

Videoen viser de to personalemedlemmer, som griller burgere og pølser på en elektrisk grill i skyggen under en bygning tæt ved landingsbanen. Med en improviseret opsætning, der inkluderer kontorstol og klapbord, ser det ud til, at de har alt det nødvendige for en ægte BBQ – burgerboller, smør og ketchup.

Videoen blev uploadet af en nysgerrig passager ved navn Kirra Colquhoun, der filmede videoen til tonerne af Frankie Davidsons "The Aussie Barbeque Song", ledsaget af teksten ‘Hvorfor er flyet forsinket?’, selvom news.com.au ikke lægger skjul på, at der ikke var nogen indikation af, at medarbejderne har forårsaget nogen forsinkelse.

Men selvom det ikke ligefrem er noget man stifter bekendtskab med hver dag, så er det faktisk ikke så ualmindeligt, som man går og tror.

En tidligere ansat deler følgende i kommentarsporet:

"Vi gjorde dette hele tiden! Det var det bedste", mens en anden tilføjer:

"Dette er det mest australske nogensinde, og jeg er for det".

En mand, der ofte flyver med flyselskabet Rex, roser flyselskabet for at være det venligste på indenrigsruter og for at have de mest rimelige priser, og tilføjer, at han aldrig har oplevet forsinkelser, så personalet fortjener deres BBQ.

En talsmand for Rex Airlines anerkender videoens humoristiske intention og påpeger, at det håndteringsfirma, som de ansatte arbejder for, er blevet rådgivet om at finde et mere passende sted for sådanne begivenheder for at undgå misforståelser. Det understreges også, at de ansatte var på en planlagt pause, og ingen flyvninger blev påvirket, hvilket var oplysninger, den oprindelige video ikke formidlede.

Du kan se videoen af de to flyselskabsmedarbejdere herunder: