Ville hjælpe med at bære spabad ind i haven: Det skulle han aldrig have gjort

Foto: Privat

Det gik ikke som forventet.

Darren havde sådan glædet sig til at modtage sit nye spabad til haven. Da det endelig skulle leveres, valgte den 49-årige salgschef fra Hertfordshire at hjælpe med at bære badet ind i haven.

Det skulle han aldrig have gjort. Under løftet hørte Darren pludseligt et ‘pop’ efterfulgt af stor smerte. Det var begge biceps, som var poppet ud.

Læs også

Derfor sagsøger Darren nu Bedfordshire Hot Tubs for 200.000 pund - 1,7 millioner kroner, fordi han mener, at fragtmanden tabte spabadet uden varsel, hvilket forårsagede skaden i Darrens arme.

Bedfordshire Hot Tubs advokater mener ikke, at Darrens krav er acceptabelt. 

"Han hjalp tiltaltes medarbejdere med at sænke spabadet fra vognen, og da det var omkring 15 centimeter fra jorden, slap den tiltaltes medarbejdere grebet i spabadet for at lade det falde til jorden," siger en af Darrens advokater ifølge Metro og tilføjer:

"Men ingen af ​​den tiltaltes ansatte informerede hr. Berryman om, at de ville give slip på spabadet, og han blev efterladt med den fulde vægt af spabadet på sine hænder og bøjede albuer. Han hørte en pop-lyd og fik smerter i begge arme. Det blev efterfølgende konstateret, at han på hospitalet havde fået et distalt brud på biceps på begge arme.

Kritikken fra Darrens advokater går særligt på, at Darren ikke blev advaret om de risici, der kunne være forbundet ved at hjælpe med aflæsning af badet.

Men virksomhedens forsvarsadvokater er uenige, og siger:

"Der gives ingen indrømmelser med hensyn til årsagssammenhæng, art eller omfang af sagsøgerens påståede personskade, tab og skade."

Det var nedestående spa, som Darren havde købt.

Foto: Bedfordshire Hot Tubs

 

Læs også

Mor i chok: Fejl på hospitalet betyder, at nyfødt datter nu er opkaldt efter heavy metal-band

.

Dagens Gossip