Viral trend: 'Modermærker afslører dine dødsfald i tidligere liv'

Foto: Shutterstock.com

I en noget usædvanlig video, delt på det sociale medie Tiktok, har en bruger forklaret, hvordan modermærker afslører ‘hvad vi var i vores tidligere liv’.

Et af livets helt store spørgsmål, og et vi nok aldrig får svar på er, hvad sker der med os, når vi dør? 

Forskellige religioner verden over, har nærmest siden tidernes morgen, haft deres egne ideer og tanker om, hvad der sker med vores sjæl, når vi lukker øjnene for sidste gang. 

Læs også

Jes Dorph raser: Det er en skamplet for sporten

Ikke mange religioner, støtter op om videnskabens bedste bud, nemlig at der ikke sker noget, men tror i stedet på, at sjælen lever videre, på den ene eller anden måde. Det kan være i himlen, i helvede, eller i et andet levende væsen, igennem reinkarnation. 

Nu mener en bruger, af Tiktok, at have fundet en måde hvorpå, man kan identificere sig selv, fra et tidligere liv, eller hvert fald hvordan det tidligere liv sluttede - via modermærker.

For langt de fleste mennesker, er modermærker noget vi bare er født med, eller kan udvikle, hvis man bruger lidt for lang tid i solen. For nogle kan de små brune pletter endda vise sig at være farlige, hvis de udvikler sig til kræft. 

Men nu har en Tiktok-video forklaret, hvorfor vi egentlig har modermærker og har givet folk en grund til at tjekke dem ud, da det angiveligt kan fortælle dig om, hvordan du døde i et tidligere liv.

Naturligvis vil de interesserede primært være dem, der tror på reinkarnation, men videoen tilbyder nogle ret interessante stof til eftertanke, eller bare vilde teorier - Det må være op til dig at afgøre.

TikTok-videoen, uploadet af Ty (@tythecrazyguy), begynder med at forklare ideen om reinkarnation og teorien om, at vi har boet i hundreder af forskellige kroppe før vores nuværende.

På bagsiden af denne tankegang, fortæller Ty seerne, at modermærker menes at være en indikator for, hvordan du døde i et tidligere liv og er på din krop som en advarsel.

Tiktokeren afkoder derefter forskellige modermærker og lader folk vide, hvad mærkerne kan advare dem mod i dette liv. For det første, hvis du ikke har nogen modermærker på din krop, betyder det sandsynligvis, at din tidligere krop døde naturligt.

Et brunt modermærke, som er ret almindeligt, formodes at betyde et sår, der førte til din død i et tidligere liv. Et brunt mærke på øjeæblet betyder, at du døde i søvne i et tidligere liv.

Røde modermærker på din krop betyder, at du måske har brændt ihjel tidligere, men den mest specifikke og underligt detaljerede død er angivet med et mærke med lys hud omkring det. Det siges at betyde, at du blev dræbt af en giftpil.

Hvis du har et modermærke omkring dine kønsorganer, betyder det, at du døde, mens du havde sex. Hvis dette ledsages af et lysere hud, kan det endda betyde, at du blev ramt af en giftpil og døde, mens du var i handlingen.

Ja, ifølge denne teori, kan et tilsyneladende ganske tilfældigt modermærke, angiveligt betyde, at du er blevet dræbt af en giftpil, mens du havde sex.

Læs også

Militærlæge afkræfter vaccine-konspiration: 'Tænk dig nu om'

Ideen er ifølge Unilad ikke ny, men masser af mennesker på TikTok nyder nu, at spekulerer over, hvordan de kunne være døde i tidligere liv. En person bemærkede teorien giver mening, fordi de "har en på bunden af min fod, så jeg tror, jeg døde af elektrisk stød, som giver mening, da jeg elsker computere".

Med mere end fire millioner visninger ser det ud til, at mange TikTok-brugere er interesserede i, hvordan de kunne være døde i et tidligere liv. Det er dog nok bedst, bare at forsøge at holde sig i live i dette liv.

 

 

Dagens Gossip