Blind kone melder sin mand savnet: Du gætter aldrig, hvor politiet fandt hans lig

25/03/2023 08:48

Henrik R

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En blind dame fra USA meldte sin mand savnet, da hun ikke havde set ham i lang tid, men det skulle vise sig, at han var meget tættere på, end hun havde regnet med.

Mest læste i dag

D. 29. december klokken 18 ringede en ældre blind dame til politiet for at melde sin mand savnet, da hun ikke havde hørt fra ham siden kl. 15 dagen forinden, hvilket "var usædvanligt". 

Politiet sendte derfor en patrulje ud til huset for at undersøge sagen. I en udtalelse skrev politiet: "Betjente ankom til stedet og snakkede med anmelderen - en visuelt udfordret dame - som anmeldte, at hun ikke havde hørt fra hendes mand siden tirsdag omkring kl. 15, hvilket var usædvanligt."

Udtalelsen fortsætter: "Hun identificerede sin mand som William Robert 'Bob' Lang Jr., 76 år, fra Natchitoches i Louisiana. Betjentene begyndte at stille anmelderen spørgsmål til en rapport, da de bemærkede at alle hr Langs køretøjer var parkeret ved huset."

Ikke nok med det så står der også, at betjentene opdagede et knust vindue i huset, som fru Lang ikke havde opdaget grundet hendes manglende evne til at se. 

Betjentene fik derfor tilladelse til at undersøge huset for at se, om de kunne finde hr Lang... og det kunne de.

Betjentene fandt manden liggende død i sin seng med adskillige skudsår og tilkaldte derfor forstærkninger. Hr Lang blev hurtigt erklæret død af assisterende retsmediciner Steven Clanton. Det skriver Ladbible

Liget blev derefter transporteret til retsmedicinsk institut, hvor der blev foretaget en obduktion, som gjorde, at dødsårsagen kunne fastslås som mord.

Politiet har dog ikke foretaget nogle anholdelser i sagen endnu, og konen mistænkes altså ikke for drabet, selvom hun befandt sig i huset med liget. 

D. 31. december udtalte det lokale politi: "Vores efterforskere arbejder hårdt på at anholde den eller de person(er), som er involveret i mordet på hr Lang. Vi sender vores sympati til Lang familien" og uddybede desuden, at de var i gang med at afhøre beboere i nærområdet, samt med at indsamle overvågningsmateriale fra nærliggende butikker og virksomheder.