Servitrice målløs da hun læste kundens besked på kvitteringen

22/10/2023 10:00

Henrik R

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En servitrice fik et stort chok, da hun så den besked, der var blevet efterladt på en kundes kvittering.

Mest læste i dag

Mariana Lambert, der arbejder som servitrice på restauranten Alfredo's Cafe i Scranton, Pennsylvania, løb ind på sin chefs kontor, da hun læste, hvad en kunde havde skrevet på sin kvittering.

En af hendes kunder havde nemlig skrevet en lille besked på sin kvittering. Han havde nemlig skrevet 'Tips for Jesus'. Men ikke nok med det, så havde han også givet hele 3.000 dollars i drikkepenge, hvilket svarer til ca. 21.800 kr. Det skriver TAG24.

Matt Martini, der arbejder som manager hos Alfredo's Cafe, har udtalt sig til CNN, hvor han har bekræftet den unikke episode, der fandt sted den 16. juni sidste år.

Til CNN forklarede han, at den kunde, der havde givet den store mængde drikkepenge, blot havde fået en regning på 13,25 dollars, hvilket er svarende til omtrent 96 kroner.

Gæsten skulle dog angiveligt have været meget glad for både sin mad og betjening. Derfor valgte han at grave dybt i lommerne, så han kunne give en stor sum drikkepenge til servitricen.

Zachary Jacobson, der også er manager på Alfredo's Cafe, har også talt med CNN. Her forklarede han, at der er stor forskel på deres kunder, og at der er tale om folk fra 'alle samfundslag'.

Den generøse gæst, der gav mere end 21.000 kroner i drikkepenge, var en mand ved navn Eric Schmidt.

"Han sagde, at han var involveret i kryptovalutaer. Han ville bare give tilbage til samfundet. Han kommer oprindeligt fra området," forklarede Zachary Jacobson til CNN. 

Eric Smith var angiveligt hoppet med på en trend, der havde spredt sig på de sociale medier, der stammer fra en Instagram-profil, der hedder 'tipsforjesus'. Her kan folk få lov til at dele billeder, når de er generøse med drikkepengene.

Instagram-profilen er fyldt til randen med billeder af kvitteringer, der viser, at der er blevet givet store summer drikkepenge. Ofte er der tale om flere tusinde dollars i drikkepenge. Og denne trend kan Mariana Lambert nu glæde sig over.

"Det er godt at vide, at der stadig er gode mennesker derude. Det hjalp hende meget," forklarede Zachary Jacobson.