Vovehals filmet på tog i hårrejsende øjeblik: Tager sindssyg beslutning i høj fart

Foto: Facebook

I videoen ses en ung mand, der sidder på taget af et tog i høj fart. Men så tager han pludselig en vanvittig beslutning, der har fået tusinder til at gyse.

‘Idiot,’ ‘egoistisk’ og ‘fjols.’

En viral video af en ung togsurfer får hårde ord med på vejen fra brugere på sociale medier, efter en særdeles dumdristig video har set dagens lys, skriver New York Post. 

I videoen ser man et tog i kom kørende i høj fart, og fra togets tag kan man se en mandlig skikkelse, der vinker til kameraet.

Derefter sætter manden af i et spring, og da han rammer vandet er han kun få meter fra at ramme bunden af broens betonpille.

Læs også

Dreng tager sjofel t-shirt på i skole: Først da han kommer hjem, indser moderen sin store fejl

Den skræmmende video blev optaget ved en jernbanebro, tæt på storbyen Perth i det vestlige Australien, og det vanvittige stunt har siden i lørdags tiltrukket over 100.000 nysgerrige brugere på Facebook.

Den dumdristige vovehals vinker til kameraet. Foto: Facebook

Da manden endelig springer fra toget, er han kun få meter fra at lande forkert og miste livet. Foto: Facebook

Men filmen får yderligere konsekvenser, for nu vil det australske trafikstyrelse undersøge videoen nærmere for at finde frem til manden, der tog det farlige spring.   
 
- Det er helt forrykt. Foruden at han overlevede springet, så stod han med hovedet under el-ledninger, der bar over 25.000 volt i sig, og de ledninger hænger i en bue, så man ikke behøver at røre dem, før du får et elektrisk stød, siger talskvinde fra den australske trafikstyrelse Claire Krol i en udtalelse til pressen.

Læs også

17-årig elev ydmyget, da hun ikke havde bh på i skole: Én kommentar fra skolelederen fik hende til bryde sammen

Filmen af det vanvittige spring er blevet delt af en medsammensvoren, der risikerer 12 måneders fængsel og en bøde svarende til 55.000 danske kroner for at bryde ind på privat område.

Se selv hele videoen lige her: 

Efter hård skilsmisse: Nu er stjerne fra 'Badehotellet' smaskforelsket

 

Dagens Gossip