VVS-manden Jonathan stak et kamera i afløbet og gjorde en vild opdagelse

Foto: Pipeline VVS/Privat

Den svenske VVS-mand Jonathan Becker fandt en flok guldfisk, da han var ude for at fikse et stoppet gulvafløb.

VVS-manden Jonathan Becker spærrede øjnene op, da han for nylig var taget ud til en kunde for at ordne et gulvafløb i en beboelsesejendom i den svenske by Lund.

Det skriver Expressen.

- Jeg kunne se noget bevæge sig dernede, men jeg kunne ikke se, hvad det var. Derfor begyndte jeg at filme, fortæller Jonathan Becker, som er partner i VVS-firmaet Pipeline til Expressen.

Læs også

Mand hører mystiske kradselyde fra toilettet - og gør dette hårrejsende fund

På Jonathan Beckers optagelser fra afløbet kan man se, hvordan der pludselig er noget orange, der glimter nede i det mørke vand. Inde i røret svømmede der til VVS-mændenes store overraskelse en lille flok guldfisk rundt.

Bag de gyldne fisk kunne man ifølge ejeren af Pipeline Niklas Wennström skimte akvariegrus og kunstige planter. Det var formentlig de kunstige planter, der havde sat sig fast og nu stoppede afløbet. 

Heldigvis lykkedes det for VVS-mændene at få reddet alle guldfiskene op fra det mørke afløb. Nu bor de i stedet sammen i et akvarium på firmaets kontor. 

Læs også

Brandmand bruger rappende ringetone til at redde små ællinger ud af afløb

Efterfølgende delte Pipeline videooptagelserne af de uventede ‘beboere’ på deres facebookside, hvor de har fået masser af reaktioner og kommentarer.

Du kan se videoerne lige herunder.

 

 

Dagens Gossip