Yulias brystimplantat er pludselig blevet firkantet - nu bliver hun mobbet på nettet

Yulia Debbagkhs gamle brystimplantater er pludselig ikke runde mere.

En ung russisk blogger bliver drillet på sociale medier, efter at hun har afsløret, at hendes gamle brystimplantat har skiftet form.

En russisk skønhedsblogger må endnu en tur under kniven, efter at hendes 10 år gamle brystimplantater pludselig har ændret form. Det skriver The Sun

32-årige Yulia Debbagkh fortæller til lokale medier, at hendes ventre brystimplantat simpelthen er kollapset, hvilket har gjort, at det nu har indtaget en firkantet form.

Den smukke blogger fik opereret sine bryster større for mere end 10 år siden, og nu må hun endnu en tur på briksen for at få rettet op på problemet. 

- Implantatet er ikke revet i stykker, det er bare blevet uformeligt. Det er selvfølgelig umuligt at glatte ud. Ny fuld operation er nødvendig, skriver hun på Instagram. 

Efter at Yulia Debbagkh har fortalt om sit brystproblem på Instagram, er flere begyndt at mobbe hende. 

- Jeg håber, at dine næste bryster bliver trekantede, skriver en bruger.

- Dumme ko, ingen vil gifte sig med med plastikbryster, lyder det fra en anden. 

Se det firkantede bryst herunder.

View this post on Instagram

Чья это грудь? Листаем дальше..моя(( Моя Силиконовая, прослужившая мне 13 лет. Фото здесь с глубооооким декольте для наглядности. Имплант не разорван, он просто помят. Вкрутить, подшить, разгладить, конечно же не возможно, нужна новая полноценная операция по замене. Она будет! И грудь станет ещё лучше, чем была!!! я верю!🌸 почему это случилось, что конкретно случилось, какие стояли импланты, как и где поставлены, опишу позже. Впрочем, оперировалась я в Институте Пластической хирургии и косметологии здесь в Москве, место уважаемое, тем более в те времена!) #маммопластика #маммопластикамосква #заменаимплантовгруди #заменаимплантов #повторнаяпластика #имплантыгруди #институтпластическойхирургииикосметологии #капсулярнаяконтрактура #plasticsurgery #mammoplasty #амынеунываем #грудь #силиконоваягрудь #послепластики #beauty #юлиядеббагх

A post shared by Юлия Деббагх (@svoi_opit_krasota) on

 

Det bliver den russiske plastikkirurg Maxim Nesterenko, der skal 'redde' Yulia Debbagkhs uformelige bryster og rette op på problemet. Den populære skønhedsblogger har valgt at lade et tv-hold følge hendes rejse.

Maxim Nesterenko fortæller til lokale medier, at problemet med Yulia Debbagkhs implantat er opstået, fordi det ikke er lagt ind under musklen, som er den korrekte måde at gøre det på.

- Denne gang gør vi det på den rigtige måde. Vi fjerner det gamle implantat og kommer det nye ind under musklen, siger han ifølge The Sun.

Læs også

Mand med guldtænder ville aflevere pakke i Høng: Dagen efter fik 78-årig kvinde dårlige nyheder

Yulia Debbagkh hævder, at hun aldrig fik at vide, at hendes implantater måske skulle skiftes ud på et tidspunkt. 

Men ud fra Instagram at dømme ser det heldigvis ikke ud til, at mobningen og den uheldige udvikling med venstre bryst har tæret på Yulia Debbagkhs selvværd. 

Hun deler fortsat rigeligt med billeder og lader til at være ganske selvsikker. Herunder et billede af optagelserne til tv-programmet om det firkantede bryst.

Hun forventer nu at få en klækkelig erstatning fra den klinik, som med en fejloperation var skyld i, at hendes ene bryst blev uformeligt. 

Og mens mange bruger håner hende på sociale medier, får hun også støtte og opbakning. 

- Det er ikke alle kvinder, der ville turde at vise dette. Godt klaret, tak. Jeg overvejer også at blive opereret, skriver en følger på Instagram.

Yulia Debbagkh har ikke kun fået lavet bryster. På Instagram har hun tidligere beskrevet, hvordan hun har fået lavet læber, ny hage og næse og fået lagt implantater i sine ben. 

LÆS OGSÅ: 32-årig mand har fået forstørret sine læber over 20 gange - nu kan ikke lukke munden

Nyheder om bryster

Seks synlige ting, der sker med dine bryster, når du dropper bh’en - Det er en del af det daglige ritual for de fleste kvinder. Først i bad og så på med bh'en, som har kostet en mindre formue i en undertøjsforretning.  Her får du 6 gode grunde til at lade bh’en hænge i klædeskabet og give dine bryster en pause fra den indeklemte tilværelse. 

Er dine bryster forskellig størrelse? Her er forklaringen - Alle bryster er forskellige, men nogle gange er der også forskelligheder mellem to, der egentlig burde ligne hinanden. Der er flere mulige forklaringer på, hvorfor det ene bryst er større end det andet. Nogle af dem er ganske harmløse, mens andre er værd at holde øje med, fordi de kan være tegn på sygdom. 

Tjek dine bryster lige nu: Disse 7 symptomer kan være tegn på brystkræft - De fleste kvinder ved, at de skal reagerer på knuder eller andre hårdheder i brysterne - tjek gerne dine bryster for knuder et par dage efter menstruation - men der er flere symptomer, som skal tages alvorligt. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip