Par handlede ind for 25.000 kroner i Ikea – for en anden mands penge

- Det er selvfølgelig ikke noget, der giver en STJÄRNA i vores bog, lyder det fra politiet, som beder om hjælp til at finde parret.

OPDATERET KLOKKEN 15.25: De to personer er nu identificerede, oplyser Nordsjællands Politi.

Det kan hurtigt gribe om sig på kontoudtoget at tage en tur i Ikea.

Et par, der gav kreditkortet fuld gas i Ikea i Gentofte, fik da også proppet varer i kurven for intet mindre end 25.000 kroner. Problemet var bare, at det ikke var deres eget kreditkort, der kom til at gløde.

Nordsjællands Politi efterlyser parret, fordi de købte de mange varer med et stjålet kreditkort. Det sker på vanlig humoristisk vis fra politiets side, der i opslaget henviser til Ikeas legendariske måde at stave navnene på virksomhedens ting og møbler.

- De to personer på billederne uden slørede ansigter er mistænkt for at have oprettet en konto i en fremmed persons navn for derefter at købe ind for omtrent 25.000 kroner i IKEA i Gentofte. Det er selvfølgelig ikke noget, der giver en STJÄRNA i vores bog, skriver politiet på Facebook.

Faktisk er det direkte ulovligt.

- Derfor vil vi derfor gerne finde de to personers identitet, så vi kan sende en PATRULL ud og snakke med dem og måske UTRUSTA dem med en MULIG sigtelse for bedrageri. Jeres INSATS har mere end én gang vist sig at være NYTTIG, og af den årsag beder vi om jeres hjælp igen, lyder det fra Nordsjællands Politi.

Læs også

Unge bøller kastede med vandballoner på trafikeret vej - indtil de ramte en motorcyklist med rygmærke

Har man oplysninger i sagen, kan de gives på mailen [email protected].

 

Politiet tager imod information med kyshånd og lovet:

- Vi skal nok BEHANDLA alle henvendelser DISKRET.

Dagens Gossip