Se dem her: Kvindelige soldater straffet for frække billeder

En gruppe kvindelige, israelske soldater er blevet straffet for at lade sig fotografere kun iført undertøj og militær-udstyr.

Fire kvindelige soldater fra den israelske hær er blevet disciplineret, efter de har lagt billeder, hvor de poserer kun iført undertøj og militærudstyr, på Facebook.

Den israelske hær slog søndag fast, at de fire kvinder var blevet straffet for deres upassende opførsel. Det skete, efter billederne havde fundet vej til de lokale medier.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

På et billede ser man, at kvinderne trækker ned i bukserne og viser baller. På et andet ser man fem kvinder stå i, hvad der ligner en barak, kun iført hjelm og lidt kampudstyr.

Ifølge det israelske medie, Walla, som har sløret ansigterne på kvinderne, er der tale om nye rekrutter.

I en erklæring fra det israelske militær hedder det, 'at soldaterne har fået den straf, man har fundet passende'. Der er ingen detaljer om soldaternes identitet eller straffens omfang.

Episoden er den seneste af flere, hvor unge israelske soldater har tiltrukket sig uheldig opmærksomhed på sociale medier.

Flere gange de seneste år har det israelske militær disciplineret soldater for, hvad der er blevet betragtet som upassende opførsel på sociale medier.

I fjor blev en chef i Israel Defence Force hængt ud som 'racist', efter han havde lagt et billede på Facebook af sit ansigt dækket i mudder ved siden af ​​overskriften 'Obama-style'.

Og i 2010 blev en israelsk soldat straffet for at have lagt et billede online, hvor hun poserer ved siden af en fange med bind for øjnene.

For at se flere frække billeder besøg vores liste her.

Dagens Gossip