Løn

Alt om løn på arbejde.

Tjek din løn og se hvad andre tjener her. Vi har indsamlet de seneste løntal for alle typer erhverv i Danmark. Alt fra skraldemand, pædagog, sygeplejerske til ingeniør og gymnasielærer.

Dagens.dk har undersøgt lønningerne på de mest søgte jobs og her finder du en oversigt med detaljeret oplysninger om alle former for arbejde, der efterspørges på arbejdsmarkedet.

Så meget tjener man i løn

Arkitekt løn - At være arkitekt er et drømmejob for rigtig mange unge danskere, men hvordan er det lige med den arkitekt løn man kan få. Det kan du læse mere om i denne artikel, hvor Dagens har sat fokus på løn for arkitekter.

Bioanalytiker løn - Der er stor forskel på hvad en bioanalytiker får i løn i de forskellige regioner i Danmark. Du kan læse mere om hvad du kan få i løn som bioanalytiker her.

Bygningskonstruktør løn - En bygningskonstruktør står for at monitorere og lede bygningsprojekter, men hvad er en bygningskonstruktørs løn? Du kan få mere indblik i lønninger for bygningskonstruktører her. 

Datamatiker løn - Det er den gruppe af befolkningen, der udvikler programmer, apps og andet IT. Men hvad får en datamatiker i løn. Vi har kigget nærmere på den gennemsnitlige datamatiker løn her. 

Ejendomsmægler løn - De sælger din bolig og de tjener godt på hver salg, men hvor meget svarer til at ejendomsmægler får i løn. Du kan læse mere om ejendomsmægler løn her - en løn der er i øvrigt kan svinge meget fra sæson til sæson og år til år.

Ergoterapeut løn - Her har Dagens.dk taget et nærmere kig  på hvad en ergoterapeut får i løn. Selv om arbejdet som ergoterapeut er det samme landet over, så er der regionale forskelle på en ergoterapeuts løn. Særlig ergoterapeuter i nordjylland er hårdt ramt på lønnen.

Elektriker løn - Hvor meget tjener den gennemsnitlige elektriker i løn? Det er netop den gennemsnitlige elektriker løn, der er temaet i denne lønartikel.

Folkeskolelærer løn - De sørger for at alle danske børn får en  god uddannelse, men hvad får en folkeskolelærer i løn. Det er temaet for denne artikel. Folkeskolelærer løn er ikke påvirkelig af region.

Fysioterapeut løn - Det tager 2 år at blive fysioterapeut, men hvor meget får en fysioterapeut i løn. Fysioterapeut løn er temaet for denne artikel.

Gymnasielærer løn - Hvor meget tjener en gymnasielærer i løn? Og er der forskel på en gymnasielærer løn på forskellige typer skoler som HTX, STX og andre typer gymnasier? Ja der er faktisk forskel på den gymnasielærer løn, man tjener på de forskellige gymnasier. Læs alt om gymnasielærer løn og løntrin her.

Handicaphjælper løn - Der er mange studerende, der bliver handicaphjælpere, og der er andre der specialiserer sig som handicaphjælper. Men hvor meget får en handicaphjælper i løn. Du får her et indblik i hvad en dansk handicaphjælper får i løn.

Ingeniør løn - De er skarpe på teknik og udvikling og de får en god hyre, men hvor god er en ingeniør løn egentlig? Dagens har her kigget nærmere på den løn, som ingeniører får. 

IT supporter løn - En IT supporter kan ikke leve af gratis colaer alene, og selv om det for mange IT supportere er en vigtig del af deres løn, så der også cool cash i en IT supporter løn. Læs med her, hvor du kan finde ud af hvad en gennemsnitlig IT supporter løn er.

Jordemoder løn - Jordmødre har traditionelt set tjent rigtig gode penge, men gør de stadig det. Her kan du læse hvad den gennemsnitlige jordemoder løn er. 

Laborant løn - Der er stor forskel på en laborant løn i forhold til om du arbejder for det private eller offentlige. Du kan her læse om de forskellige lønninger for laboranter.

Lægesekretær løn - Der er meget stor forskel på hvad en læge får i løn og hvad en lægesekretær får i løn. Det vidste du nok allerede, men her kan du læse mere om hvor høj den gennemsnitlige lægesekretær løn er. 

Lærervikar løn - Der er mange, der har regnet på om det bedst kan betale sig at være fastansat eller arbejde som lærervikar. Du kan her få et bedre indblik i hvor mange penge, der er at hente i en gennemsnitlig lærerløn.

Maskinmester løn - De styrer maskiner, der håndterer vand, varme og el, men hvor meget tjener en maskinmester i løn? Maskinmester løn er temaet for denne artikel.

Pilot løn - De er flyvende, men er en pilot løn, så god som man siger? Dagens har her kigget nærmere på den gennemsnitlige pilot løn. Den kan naturligvis variere fra pilot til pilot.

Pædagog løn - Hvormeget får man i løn som uddannet pædagog. Du kan læse mere om hvor meget en gennemsnitlig pædagog løn er her!

Pædagogmedhjælper løn - De passer vores børn, men beløningen er ikke en fyrstelig pædagogmedhjælper løn - langt fra! Du kan læse mere her om hvad du kan tjene i løn som pædagogmedhjælper.

Revisor løn - De hjælper dig med moms og skatter, men hvor meget får en revisor selv i løn? Dagens.dk har kigget nærmere på lønnen for revisorer i Danmark. Der er tale om en gennemsnitlig revisor løn, og den kan naturligvis svinge meget på baggrund af arbejdspladser, ancienitet og andet.

Skraldemand løn - Officielt hedder det renovationsmedarbejder, men de fleste kalder nu stadig renovationsmedarbejdere for skraldemænd. En skraldemands løn har historisk været en af de bedste lønninger blandt ufaglærte. Du kan læse her om en skraldemand løn stadig er så høj som den var i de gode gamle dage!

Socialrådgiver løn - Hvor meget tjener man som socialrådgiver? Her har vi taget et nærmere kig på en gennemsnitlig socialrådgiver løn. Du kan her læse artiklen, hvor Dagens kigger nærmere på socialrådgivernes løn!

Sygeplejerske løn - Hvor meget tjener en sygeplejerske i løn? Der er markant forskel i løn for sygeplejersker, der arbejder henholdsvis i kommune og region. Du kan læse mere om den gennemsnitlige sygeplejerskes løn her!

Tandlæge løn - De fleste danskere frygter deres boremaskiner, men tandlæger bliver godt betalt for at gøre oplevelsen bedre. Her kan du læse alt om den gennemsnitlige tandlæge løn, og det er helt sikkert en af de bedre betalte jobs i Danmark.

Tømrer løn - Hvor mange penge tjener du som tømrer? Det er temaet for denne artikel, hvor Dagens har kigget nærmere på den gennemsnitlige tømrer løn i Danmark.

Værnepligt løn - Hvor meget tjener du når du er i hæren eller flåden? Vi har kigget nærmere på den værnepligtiges løn i Danmark.

Denne artikel om løn opdateres løbende, som der kommer flere og flere faggrupper ind.

 

Dagens Gossip