Alexandra nægter Martin Jørgensen at se prinserne: ‘Jeg betragter dem jo som mine egne sønner’

Livet ændrede sig ikke kun brat på kærlighedsfronten for Martin Jørgensen, da grevinde Alexandra sidste år smækkede med døren og krævede skilsmisse. Den kendte fotografs familieliv blev også smadret, da hans 10 år som kærlig papfar for de to prinser blev fortid, skriver Se og Hør.

Nu fortælter Martin jørgensen, der for tiden danner med den tidligere X Factor-vært Eva Harlou, at han savner 16-årige Nikolai og 14-årige Felix utrolig meget. Han har ikke set nogen af prinserne siden skilsmissen, selvom han gerne ville.

Læs også: Alexandra søgte om lyn-skilsmisse: Jeg kunne ikke stole på min mand

- Jeg ser dem desværre ikke længere, og det er jeg rigtig ked af. Det er synd for børnene, at det skal være sådan. Jeg betragter dem jo stadig som mine egne sønner, forklarer Martin Jørgensen til BT.

Ifølge den tidligere prinsesse er det ikke hendes beslutning, at de to prinser ikke længere har kontakt til Martin Jørgensen. Det er i stedet drengenes eget valg, lyder det fra Alexandra.

Læs også: Martin Jørgensen taget for spritkørsel

- Det er noget, jeg ikke tror, de har lyst til. Nu skal jeg ikke tage ordene ud af deres mund. Men når man ser, hvor godt de trives med deres venner, hvor glade, udadvendte og nysgerrige på livet, de er. Og hvordan deres hverdag ikke har ændret sig så meget, er der ikke noget, der mangler, sagde grevinden af Fredensborg til BT i maj.
 
Martin Jørgensen har ved flere lejligheder givet udtryk for, hvor glad han er for de to prinser, og hvor meget han elsker dem. Men fotografen med det forliste ægteskab vil ikke diskutere sagens detaljer i det offentlige rum. 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip