Cengiz svarer på anklager om trusler og afpresning: 'Mai Manniche er fuld af løgn'

Foto: Polfoto/Jonas Olufson

Mai Manniche beskylder Cengiz Mads Salvarli for afpresning, efter at han har beskyldt hende for at have snydt ham. Men Cengzi Mads Salvarli nægter at have afpresset smykkedesigneren.

Stemningen mellem realityparret Geggo og Cengiz og den kendte smykkedesigner Mai Manniche er fortsat på kogepunktet. 

Mai Manniche har beskyldt Cengiz Mads Salvarli for at have afpresset hende, efter at han har anklaget hende for snyd i forbindelse med købet af Geggos dyre forlovelsesring.

Det er i aftenens sæsonpremiere på Familien fra Bryggen, at Cengiz Mads Salvarli beskylder smykkedesigneren for at have snydt ham, dengang hun solgte ham forlovelsesringen

Mai Manniche har efterfølgende svaret, at hun slet ikke kan genkende realityparrets beskyldninger, og at Cengiz Mads Salvarli har truet og afpresset hende.

Men Cengiz Mads Salvarli svarer nu, at han aldrig har afpresset Mai Manniche. Det skriver Realityportalen.

- Hun er fuld af løgn og prøver at beskylde mig for noget, jeg ikke har gjort. Det er helt vanvittigt det indlæg, hun har lagt op. Jeg har aldrig afpresset hende for penge. Jeg synes virkelig, det er et barnligt træk, hun har lavet, og jeg tror, at hun prøver at udstille mig dårligt for at gøre hendes sag bedre. Jeg har alt på skrift og vores sms’er med hinanden, så jeg har beviser på, at jeg ikke har afpresset hende, siger Cengiz Mads Salvarli til Realityportalen.

Han fortæller desuden, at Mai Manniche angiveligt fortalte, at ringen havde en værdi af 200.000 kroner, men at han senere har fået den vurderet til mellem 22.500 og 30.000 kroner. Han købte den for 80.000 kroner, hvilket han på daværende tidspunkt troede, var en god handel.

Har lagt sag an
Ifølge Cengiz Mads Salvarli har to professionelle uafhængigt af hinanden vurderet forlovelsesringen til at være langt mindre værd end det beløb, som han betalte for den.

Derfor kører han nu en sag via Forbrugerklagenævnet mod smykkefirmaet JEWLSCPH, som er ejet af Mai Manniche. Tidligere på dagen skrev Mai Manniche et indlæg på sin blog, hvor hun fortæller, at hun er rystet over anklagerne:

- Jeg er dybt rystet over hele forløbet. Vi har selvfølgelig aldrig snydt nogen. Cengiz Mads Salvarli købte før jul en specialdesignet forlovelsesring, hvori der er en stor brilliant. Forinden var han blevet oplyst om brilliantens kvalitet samt ringens pris, og han havde også selv set billeder af diamanten og selv udvalgt den endelige, skriver Mai Manniche.

Den kendte smykkedesigner hævder desuden, som tidligere nævnt, at Cengiz Mads Salvarli har afpresset hende:

- I marts opsøgte Cengiz os i butikken og forsøgte at afpresse mig til at betale ham 100.000 kroner, for at han derved ville undlade at gå til pressen, plus at han ville have pengene tilbage for den brugte ring. Han var utrolig aggressiv og anklagede os for at snyde ham, hvilket jeg selvfølgelig understregede, at vi ikke havde, skrev Mai Manniche torsdag i et indlæg på sin blog.

Men det nægter Cengiz Mads Salvarli altså er sandt.

'Endnu en forrygende sæson'
Mai Manniche kritiserer desuden produktionsselskabet Metronome for ikke have fået mulighed for genmæle i den populære realityserie.

Dagens.dk har været i kontakt med Metronome og TV3 i forbindelse med anklagerne fra Mai Manniche. Metronome henviser til TV3, som ikke ønsker at forholde sig til kritikken. De skriver følgende:

- Vi forstår godt, at der er mange følelser på spil, selvfølgelig er der det. Den sag er en del af sæsonpremieren på Familien fra Bryggen i aften kl. 20:00 på TV3, og vi glæder os rigtigt meget til at komme i gang med endnu en forrygende sæson.

Geggo afslører stort drama: Derfor har jeg smidt min forlovelsesring

Mai Manniche svarer på anklager fra Geggo og Cengiz om snyd: 'Jeg er dybt rystet'

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip