Tusindvis af danskere griner lige nu af dette billede

| Skrevet af Jesper Larsen den 11. oktober 2015 - 8:24
Foto: Imgur

En kommunalt ansat overså en meget væsentlig detalje, da han skulle sætte et cykelstativ op.

Et billede af en mildest talt bizar indretning af et cykelstativ på Christianshavn i København er gået viralt på internettet. 

Og mange af kommentarene til billedet går på, at vedkommende, der skulle sætte det på kun havde én opgave, som det ikke lykkedes at løse. 

Andre peger på det absurde i, at der nu holder en bil, der hvor der ellers skulle være cykler. 

Ekstrabladet.dk har været i kontakt med Teknik- og Miljøforvaltningen, der har en god forklaring på det omvendte cykelstativ. 

Det står sådan, fordi bilen holder i vejen. 

- Vores medarbejdere kommer ud til stedet for at sætte stativet op, men bilen der holder på billedet holder i vejen, så de ikke kan vende det rigtigt. Men de beslutter sig for at smide pælene i alligevel, fordi det er det klart mest tidskrævende. Når så bilen er væk kan de let vende stativet om, siger Anders Møller til Ekstra Bladet.

Deltag i debatten

 

Politik

God karma

30. juli 2016

Efter en hel dag med test på børnehospitalet var den fire måneder gamle Elle lige så træt og irritabel som sine forældre. De tog på restaurant. Da moderen ville give datteren sutteflasken, tabte hun den og indholdet ud på gulvet. Men så kom en fremmed.

Frækt

27. juli 2016

En blowjob er yderst intimt, men det er bestemt ikke altid lige lækkert - hvis sandheden skal på bordet. Her er fem ting, der gør oralsex mindre nydelsesfuldt.