Katie delte dette billede på Facebook - nu reagerer 200.000 kvinder over hele verden

Et billede af en nybagt mor, der får hjælp til at få underbukser på af en sygeplejerske, har taget nettet med storm og er blevet delt af tusinder.

- Jeg glemmer aldrig ansigterne på de sygeplejsker, der fulgte mig ud på toilettet efter fødslen af hvert barn. I det øjeblik hvor jeg var mest træt, bange og rystet, skriver amerikanske Jill Krause på sin blog.  

For Jill Krause var det sygeplejerskerne på fødegangen, der hjalp hende efter fødslen af hendes fire børn, og derfor hylder moderen nu de kvinder, der hjælper de nybagte mødre igennem den svære tid i minutterne efter fødslen. 

Hun er gået sammen med fotografen Katie Lacer, der har fanget de mest fantastiske billeder af personalet på fødegangene, der hjælper de nybagte mødre med selv de mindste ting, så de får en god start som mødre, og da Katie Lacer så, hvordan at sygeplejerskerne gjorde noget særligt ud af deres job, pegede hun kameraet mod dem. 

- Jeg var på det rigtige tidspunkt på det rigtige sted. Da jeg så sygeplejersken hjælpe den nybagte mor, skyndte jeg mig at fange øjeblikket. Det var først da jeg kom hjem, at jeg så, at det kunne være alle mødres oplevelse og alle sygeplejsker over hele verdenen, siger Katie Lacer.

Billederne viser primært sygeplejersken Dawn Moravec, der hjælper den fødende Jennifer Hawkins på fødeafdelingen ved Clark Memorial Hospital i den amerikanske stat Indiana, og billederne samt blogindlægget har fået stor opmærksomhed på Facebook, siden at billederne blev delt i sidste uge. 

Det er sygeplejerskerne og jordmødrene, der hyldes for deres arbejde af Jill, der som mor til fire blogger om sit liv som mor. Foto: Katie Lacer

Sygeplejerskerne er med til at hjælpe mødrene i de svære situationer, hvor alt er nyt. Foto: Katie Lacer

- Min store mave var blevet helt flad og min forfængelighed var væk for længst. Men de behandlede mig med sådan en venlighed og værdighed.  

Læs også

Mor hængt ud af sønnens lærerinde på grund af indholdet i hans madkasse

- For mig har disse øjeblikke været virkelige øjeblikke af bekræftelse og bemyndigelse, hvor jeg vidste, at jeg havde en hel landsby til at hjælpe mig, om det så bare var i de få minutter, hvor en sygeplejerske lagde et koldt omslag i mine net underbukser, lyder det fra Jill Krause i hendes hyldest.  

Det er dette billede, der har fået mange kvinder til at reagere. Foto: Katie Lacer

- Det her billede tager mig tilbage til de minutter efter fødslen, hvor jeg nærmest kan lugte alting igen. Derfor synes jeg, at vi skal hylde de sygeplejersker, der hjælper os med at få ispakker i underbukserne eller hjælper os med det første bad efter et kejsersnit.

Læs også

Bange for at du ikke kan få børn? Nu kan du med 97% nøjagtighed teste dit sædtal i hjemmet

Opslaget har fået næsten 125.000 likes og er blevet delt mere end 65.000 gange.  

Jill mener, at alle sygeplejersker på fødegangene fortjener stor ros for deres arbejde. Foto: Katie Lacer

Se hele opslaget herunder.

Natasha har fået forstørret sin numse tre gange: 'Jeg bliver liderlig af mig selv’

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip