Rose-Marie har fået stjålet sine tre præmiehunde: Hjælp hende med at få Lisa, Enzo og Leo hjem igen

I weekenden skete det, der ikke måtte ske. Tre hunde blev ved højlys dag stjålet fra en hundeudstilling i Sydsverige og kan være på vej ud af landet, skriver den svenske avis Lokaltidningen.

Ejeren, Rose-Marie Bjäre Klint, af de tre forsvundne labradors er dybt ulykkelig over, at nogen kunne finde på at tage hendes hunde - Lisa, Enzo og Leo - på udstillingen i Robbeby Brunnspark i Sydsverige.

Efter at Rose-Marie og hendes tre hunde havde vundet flere præmier, satte hun dyrene i bur under et træ, så de kunne slappe af inden hjemturen. Ca 20 meter fra buret overværede den stolte hundeejer et finaleshow.

- Da jeg var på vej tilbage til hundene, så jeg straks, at noget var galt. Pludselig var der kun to bure ud af de tre tilbage, og de var tomme - ligesom både halsbånd og snore var væk, siger Rose-Marie til Lokaltidningen.

Læs ogsåNy behandling kan give hunde flere år at leve i

Selvom politi og foreningen Dyrenes Venner ledte overalt på udstillingen, var Lisa, Enzo og Leo som sunket i jorden.

Rose-Marie frygter det værste, nemlig at hendes labradors hverken får mad eller drikke, og at de allerede er blevet solgt på det sorte marked. Hvis det sidste er tilfældet kan hundene været kommet til Danmark med henblik på videresalg. 

Lisa, Enzo og Leo er udstyret med personlige chips, men disse plejer hundetyvene at fjerne, inden de sælger dyrene videre.

Det er Rosa-Marie håb, at folk i Skandinavien vil være ekstra opmærksomme på de tre hunde, som desværre ikke har nogen kendetegn udover at den ene er gul, den anden brun og den sidste sort.

Men hvis man støder på lignende hunde, som man mistænker for at være stjålet, kan man prøve at kalde de tre navne, da hundene skulle lystre.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip