23-årig kvinde døde af kræft - så tog kæresten hendes hjerne

Kim Suozzi døde af kræft, da hun var 23 år gammel. Kort efter tog kæresten Josh hendes hjerne og frøs den ned i samarbejde med eksperter.

Før sin død, havde Kim ifølge New York Times undersøgt en masse om mulighederne for at blive genoplivet en dag - hun besluttede sig for at give det et forsøg.

- Jeg kan se for mig, at vi inden for, lad os sige 40 år, vil have en metode til at generere en digital kopi af en persons sind, siger Winifred Denk, som er direktør hos Max Planck Instituttet for Neurobiologi i Tyskland.

Læs mere: Forældre fryser dødt barns hoved ned og håber, hun en dag kan vækkes til live

Andre eksperter mener dog, at det ligger længere ude i fremtiden, og Kim selv forventede, at der vil gå lang tid, hvis det overhovedet vil komme til at ske.

- Der vil ikke være, og det forstår Kim og Josh udmærket, en genforening i sigte. Men så længe, der var en chance, selv en lille eller fjern én, mente de, at det var forsøget værd at forsøge at bevare hendes hjerne.

Det lykkedes Kim og Josh at samle 80.000 dollar (omkring 527.000 danske kroner red.) ind til formålet blandt andet via sociale medier.

Selvom Josh håber, at Kim vender tilbage en dag, arbejder han på at komme videre med sit liv.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip