Auri Skarbalius erkender dårligt spil af Brøndby

Brøndby-træner Auri Skarbalius konstaterer efter 2-3-nederlaget til Randers FC, at hans mandskab fortjent er på sidstepladsen i Superligaen.

- Mentalt er det ikke sjovt at ligge sidst efter 11 runder, men vi er ikke bedre, end vi er. Og vi ligger, som vi fortjener. Men det er stadig meget tæt, og turneringen er lang.

- Jeg tror efterhånden, at spillerne har vænnet sig til at ligge, hvor vi gør i tabellen. I dag går spillerne jo ud og gør det faktisk godt i flere perioder, siger Brøndby-træneren.

Auri Skarbalius mener, at sejren lige så godt kunne været gået den anden vej til sidst i kampen mod Randers.

- Vi var ikke dygtige nok til at få marginalerne på vores side. Vi manglede også den sidste koncentration, og når de andre scorede tre mål, så var det svært at få point, siger Auri Skarbalius.

Han lagde ikke den store vægt i, at Brøndby-spillerne viste høj moral og kæmpede sig tilbage i opgøret, efter Randers kom foran 2-0.

- Jeg har aldrig været i tvivl om holdets moral. Men det er ikke altid nok på det her niveau. Vi skal også være bedre offensivt og defensivt i de afgørende faser i felterne. Mere kyniske, siger Auri Skarbalius.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip