Bendtner vil spille kvalkampe i marts

Nicklas Bendtner bliver muligvis klar til at deltage i landsholdets vigtige VM-kvalifikationskampe mod Tjekkiet og Bulgarien i slutningen af marts.

Landsholdsangriberen, der blev lyskeskadet i en kamp for Juventus i december, stiler ifølge sin agent, Tom Brookes, efter en plads i landstræner Morten Olsens trup til de to kampe.

- Vi kan ikke sætte en dato på et comeback endnu, men Nicklas arbejder hårdt på at blive klar til de danske landskampe i marts måned. Det er hans store håb at blive en del af landsholdstruppen til de to meget vigtige kampe, siger Brookes til BT.

Nicklas Bendtner pådrog sig en lyskeskade i en pokalkamp for Juventus den 12. september sidste år og kort efter annoncerede han selv, at der ventede minimum en pause på tre måneder.

Den 17. december blev angriberen, der er udlejet til Juventus fra Arsenal, opereret i London.

- Nicklas' genoptræning går helt efter planen, og han er kommet sig flot over operationen. Det bliver et spørgsmål om tid, om han kan nå at komme sig nok til at være kampklar, men han stræber efter det, siger Tom Brookes.

Danmark skal på besøg i Tjekkiet den 22. marts, mens landsholdet fire dage siden tager imod Bulgarien i Parken.

Morten Olsens mandskab har fået en skidt åbning på VM-kvalifikationen med bare to point efter tre kampe. Italien topper gruppe B med 10 point for fire kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip