Brøndby holder jubelen ned før semifinale

Med 3-0-sejren over AGF søndag aften fik Brøndby den bedst tænkelige optakt til onsdagens pokalsemifinale mod Esbjerg på Brøndby Stadion.

Men selv om den kriseramte klub altså hentede en sjælden triumf, er der ingen sejrstømmermænd på Vestegnen, forsikrer assistenttræner Bent Christensen.

- Det var en dejlig sejr, men vi er helt afklarede med, at træerne ikke vokser ind i himlen af den grund. Der er ikke nogen fare for, at vi render rundt med armene over hovedet.

- Alle er klar over, hvilken situation vi er i, og at der ikke er plads til at miste fokus. Vi tror på, at vi kan slå Esbjerg ud og gå videre til pokalfinalen, men det bliver ikke let, siger Bent Christensen til Brøndbys hjemmeside.

Brøndby er fortsat sidst i Superligaen, hvor Esbjerg indtager 9.-pladsen, så det er to nedrykningstruede hold, der spiller om en plads i pokalfinalen.

De to hold har tidligere på sæsonen spillet to kampe uafgjort mod hinanden på Brøndby Stadion, og det kan godt tænkes, at hjemmeholdets spillere vil være tilfredse med en ny remis, når kampen er forbi onsdag aften.

- Den helt store forskel er selvfølgelig, at der er tale om en semifinale, som skal afgøres over to kampe. Vi går efter at vinde i dag, men 0-0 kan også være et fint resultat, hvis kampen nu engang skulle udvikle sig sådan.

- Derudover skal vi huske, at programmet er tæt i øjeblikket. Vi skal finde en god balance, fordi der er ekstra belastning i disse uger, så vi kan præstere optimalt allerede her til aften, siger Bent Christensen.

Den første semifinale spilles i aften klokken 18.15, mens returkampen i Esbjerg er programsat til den 18. april.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip